חחחחחחחח אני על הרצפה!!!!!!!!

חחחחחחחח אני על הרצפה!!!!!!!!

אתם לא יודעים מה החתול שלי עשה עכשיו!!!!!!! הוא הסתכל במראה, ואז כזה השיער שלו סמר, והזנב שלו היה למעלה כזה.. כאילו הוא פחד מעצמו....חחחחחחח...ואז הוא נתקע במראה וברח!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין עליו... הוא כזה מאמיייי! ועכשיו הוא יושב לי על הברכיים ומסתכל איך אני מקלידה, וקופץ לי על המקלדת...חחח.. הוא גם אוהב לרדוף אחרי הזנב שלו... והוא משחק עם כל מה שבדרך שלו..חחח.. טוב עכשיו תנצלו את השרשור הזה כדי לספר על הדברים המצחיקים שהחיות שלכם עושות!

שלי...

הכלב הכי יפהההההה בעולם עושה כפיים חחחחחחחחחחחחחחחח שרים לו: "כפיים כפיים לתות יש שיניים" והוא מחבר את שני הידיים שלו.. ומוריד ומעלה אותםםםםםםם חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חח ואי גם שלי..

אנחנו שרים לו: כפיים כפיים לגוצ'י גדלו שיניים" חח כולם שרים את זה לכלבים או לתינקות...והוא ראסמי עושה כפיים חחח..

הצבה שלי תוקעת את הראש בעצמים,

בעיקר בדפנות הקופסא שלה (עשיתי לה קופסא ע-נ-ק-י-ת עם מקום לאוכל+מקום לשתיה+פיזרתי לה קצת דשא וצמחים ברובה וזה נחמד ומפואר כמו דירת 5 חדרים במגדלי תל-אביב.) או בקיר שלי. חוץ מזה,קוראים לה צביה,זה כבר דבר משעשע כשלעצמו. והחתול שלי, שמצאתי אותו בגודל כף היד שלי נטול-אמא, דיי אהב לשלוח ידיים לחזה שלי,עד שהוא גדל והבריא ושיחררתי אותו. והוא גם אהב לשתות חלב רק מהיד שלי ולמצוץ את האצבע שלי. והג'וקים שלי מתים מ-K500!!!

L i T a L 1

New member
../images/Emo6.gif תבואי תלמדי גם את

היתושים אצלנו למות מK500 כי כלום לא עוזר... הם מקרה אבוד...

L i T a L 1

New member
תיראי

אני לא יודעת איך זה אצלך אבל לי יש אמא ואבא אנושים
אני יודעת שאצלך המצב יותר מסובך אבל אל תידאגי הכל עובר בשלב מסויים
חחחחחח סתם

פיצי פעם עשתה את צרכיה על הראש שלי

ב-4 לפנות בוקר שישנתי...מנומסת החתולה
וגם היום העירה אותי ב-9

למעלה