חחחחחחח

amirk25

New member
מה המצב מושיק??

לא ראיתי אותך כבר הרבה זמן!!! חשבתי שבלעה אותך האדמה! טוב לראות שאתה בריא ושלם!

oritmagnezy

New member
שרית חדד היא זמרת ענקית!!!

אני חולה על כל השירים שלה! היא נראת גם בן אדם טוב וחמוד מבפנים ומבחוץ. אני לא מעריצה פנאטית שלה אבל אם יש זמרת שאני מעריכה ואוהבת בארץ באמת זאת שרית חדד...

j e n n y lopez

New member
חחחחחחח

שלום כולם,אני לא מעריצה של שרית חדד אבל רק רציתי להגיד שאבא לשי הצתלם איתה ועוד מעט יתקנו לי תסורק ואני ישלח לכם תמונה

Music4Life

New member
שלום לג'ניפר לופז...

תודה על הכוונה הטובה, ואני בטוחה שכמוני ישמחו פה אנשים לראות תמונות...

אהלן..

אני לא מעריץ של שרית חדד. אבל כמובן יש לי את כל האלבומים שלה. והיא זמרת תותחית ללא ספק. מה שמצחיק שבגיל היא עשתה קולות רקע לדודו טהאן. זמר ירושלמי. והיום תיראו לאן היא הגיעה. אבל אין על השיר שלה.. ניצוץ החיים !

אהה חחח

את השאלה הכי חשובה שכחתי. מישהו יודע מתי יוצא כבר הדיסק חגיגה ? יום טוב לכולם.. ועופר לוי המלך..

Music4Life

New member
כן על ג'ניפר לופז אומרים שיש לה

תחת גדול...מאיפה שהיא נולדה דרך אגב, זה נחשב סקסי. אבל היי, אנחנו לא מדברים פה על ג'ניפר לופז...!

../images/Emo12.gif

ג'ניפר לופז הבנ'אדם הכי מדהים שיש
ואכן, יש לה תחת גדול!!! והיא מתגאה בו
מווושלמת שלייי...
אבל זה לא פורום ג'ניפר פה! (למרות שאין לי בעיה לדבר עלייה...)

j e n n y lopez

New member
חחח חמודים

תודה1!!!!!!!!!אני גם הערצתי את שרית חדד פעם ויש לי מלא חולצות שלה ודברים ואני מבטיחה לסרוק את התמונה שהוא יעבוד

חח סבבה.... ../images/Emo8.gif../images/Emo23.gif

חבל שאין בארץ חולצות של ג'ניפר..
וגם אי-אפשר להצטלם איתה..
באסההה... שימי פה ת'תמונות של שרית כשיהיה לך סורק!
אוףף אני גם חייבת סורק דחוףףףף..

חן ס

New member
אויי היא יפייפיה בטרוף...מזדהה איתה

בגלל התחת..רק שאני לא מוסיפה סליקון למה שקיים...

היא לא הוסיפה סיליקון../images/Emo70.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo8.gif

100% היא לא הוסיפה שומדבר... היא בעצמה אמרה! וזה גם ברור שלא.. ג'ניפר היא טבעית!!!
והיא נולדה עם תחת גדול.. חחחחחח היא לא עשתה שום שינוי מלאכותי בגוף שלה! והיא מושלמתתתת!!!!

אומרים שיש לה חיזרים בתחת חחחחח

טוב פה זה לא פורום של גברת לופז והתחת שלה

למעלה