חחחחחחח

חחחחחחח

קודם כל אני מצטערת שנעלמתי בתקופה האחרונה. אני נורה עמוסה וגם לא היה לי כל כך דברים מה לכתוב. התחברתי עכשיו לתפוז והיה לי מסר:
מה שלומך? אומנם אני לא מכיר אותך, אך נראה לי שאת מישהי שבהחלט אסור לפספס. רצוי שתדעי שקוראים לי cxxx, בחור צעיר ומאוד מתוק בן 22...חופשי ומאושר לאחר השחרור. קצת משועמם לאחרונה, מאוד מתחשק לי לשוחח איתך, כן דווקא איתך. למה? שאלה טובה. אין בדיוק תשובה. האמת אין לי כ"כ מושג מה אני מחפש ומה אני רוצה, זה דיי לא ברור. אבל סה"כ אני תמיד בעד להכיר אנשים חדשים, במיוחד אם הם מעניינים כפי שנראה לי שאת כזו. סה"כ אני בחור בראש פתוח ומעניין אותי להכיר ולראות מה יכול להתפתח. אני לא שולל שום דבר, וגם לא כ"כ מחפש משהוספציפי. סתם לדבר, לקשקש ולראות מה יכול להיות. אני מודע לכך שאין לי תמונה כאן, אך אשמח לשלוח לך בהזדמנות הראשונה. אני מאוד מקווה שהפנייה שלי בסדר ושהיא תגרום לך להשיב לי. האמת שאם את בראש פתוח, ואוהבת הכרויות חדשות והרפתקאות זה יכול להיות מדהים. סה"כ מה שנאשר זה שאת תשיבי....אז מה דעתך? הרבה סיכוי שתשיבי לי כנראה שאין, מה גם שאת שמך אני לא יודע. אבל הייתי חייב לפנות . קראתי שמשעמם לך לאחרונה
אני יודעת שזה לא יפה שהעתקתי את התוכן של המסר (אבל מחקתי פרטים מזהים) אבל רציתי לשתף אותכם. אני בסך הכל כתבתי הודעות בפורום הזה ובפורום של הימי הולדת נורא היה מוזר לי לקבל מסר כזה. חוץ מזה שיש לי חבר כבר הרבה זמן
זה מוזר לפנות לבן אדם ככה ולרצות לפתח קשר.... לא?

d e m o sthenes

New member
מוזר? לא יודע, יכול להיות שאת לא

היחידה שהוא שלח לה את זה, ונגיד הוא שלח את זה ל 100 בנות הרשומות בתפוז בטווח גילאים מסויים יש סיכוי ש10 יענו לו וסיכוי שאם אחת או שתיים יצא לו משהו. לא יודע, אני לא מכיר את הבן אדם ויכול להוית שהוא מדהים ומושלם אבל יכול להיות גם שלא. אם יש לך חבר ואת לא מעוניית פשוט אל תעני או שתגידי לו יפה "לא".

Zoharrr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קיבלתי את אותה הודעה...

d e m o sthenes

New member
מה אמרתי לך, בטח שלח את אותה

הודעה לכמה ובנות וסטטיסטית בטח כמה יענו לו.

מיטללל

New member
לא חושבת שזה לעניין

לפרסם מסרים פרטיים בפורום.
מהיום הודעות כאלה ימחקו

למעלה