חחחחחח זה בן ואמא או שמה ???

shlomielicomp

New member
חחחחחח זה בן ואמא או שמה ???

מבקש סבפוילר עם צריך מה קורה עם אווה והבן שלה????? חחחח וראיתי בדיוק בשעה 11 וחצי אחרי הפרסומות בדיוק פספתי חצי שעה פעם ראשונה רשת הבני זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נוריד ונראה אין ברירה כוס אמא שלהם , עם השעות שלהם

shlomielicomp

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואלה ????????????????????. ספרו קצת ספרו ספרו כל מה שאתם יודעים בקשר לנושא הזה חחחחחחח גבר :)

דבר ראשון,

אני מעתה אוסר עליך את השימוש במקלדת. אתה לוחץ על סימני קריאה כאילו זה המכונות וידאו האלה שצריך לקפוץ על הראש של הצפרדע. וזה עושה כאב ראש. יופי, סיכמנו את זה? דבר שני. ובשפתך, "כוס אמא שלך", תלמד לסמן ספוילר.

shlomielicomp

New member
חחח יש לך שריטה עמוקה את

מה יש לך ? נדפק השכ'ל או מה ? מה הקשר ספוילר תראי כבר סימנו! טיפשה! מי את בכלל שתאסרי עלי שימוש במקלדת חח

dar dar5

New member
טוב- מעתה גם אני אוסרת עליך../images/Emo182.gif

לקרוא לה טיפשה. אני רצינית. וגם לא נדפק לה השכל- תאמין לי. אתה רושם כמו פקאצה בהתלהבות כגון: "מה קורה עם אווה והבן שלה?????" "רשת הבני זונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" ועוד מקלל. תרגיע-ומהר

חתיכת אפס, אני בן.

ולא, לא נדפק השכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111אחדאחד ומי אני? הו, אני גיא ואני אגיד לך מה שאני רוצה, וכמה שאני רוצה. אתה כותב כמו פקצה / פרחה בהתהוות, וזה מעצבן אותי.

dar dar5

New member
סוררי גיא../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif

חשבתי שאתה בת בגללו....

israpper

New member
בקשר לאווה

מי שמשחקת את אווה זו שחקנית ,לא שחקן ,נכון?

למעלה