חחחחחח כמה מוכר (: http://www.deanliou.com/WinRG/ תכנסו לוורד!!! ((:
D Dynamo1929 New member 10/7/04 #2 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אדיררר כמה צינייי !! גאוני פשוט!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה אדיררר כמה צינייי !! גאוני פשוט!!
D Dynamo1929 New member 10/7/04 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוליטרררר חחחחחחחחחחחח גדווווווווווללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשחקו סוליטר!!! (
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סוליטרררר חחחחחחחחחחחח גדווווווווווללללללללללל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשחקו סוליטר!!! (
L l1zard New member 10/7/04 #4 לא אהבתי.. :| ואתה גונב לי ת'חתימה! מה זה "למה התכוונתי בהודעה הקודמת?"??? הא? חוצפן! זה כמעט כמו שלי! טוב נו.. פוחוי... מה 'כפת לי
לא אהבתי.. :| ואתה גונב לי ת'חתימה! מה זה "למה התכוונתי בהודעה הקודמת?"??? הא? חוצפן! זה כמעט כמו שלי! טוב נו.. פוחוי... מה 'כפת לי