חחחחחח מעניין...

חחחחחח מעניין...

כל הפדיחות שכתבתם זה של אנשים שאתם "מכירים". תפסיקו להיות שקרנים ו"תצאו מהארון" ותגידו את האמת שזה קרה לכם בעצמכם!! אז אני פותח פה שרשור של אנשים שלא מתביישים לספר על פדיחות שלהם...!!

אני הגבר הראשון!!

כשהיתי מע"ר, היתי בערך בן 16. תרגלו אותנו הרבה בקורס איך לפתוח תיק אמבו מהר באחייאה ולהוציא את הציוד... אז המקרה הראשון שלי היה בצקת ראות, אז איך שהגענו התחלתי להוציא את האמבו ולפתוח מהר את החמצן... אז הנהג אומר לי בשקט, רק את המדל"ד...

ועוד אחד...

זה היה גם כשהיתי מע"ר. שעת לילה מאוחרת בת"א שולחים אותנו לאיזה שיכור במועדון. הגענו למקום אז הנהג היה עייף, אני ועוד מע"ר ירדנו. הגענו שיכור שנפל מדרגה אחת בלבד. העלנו אותו לאמבולנס וראינו שיש לו דימום קטן מהאוזן. הגענו למיון הנהג נשאר באמולנס לישון. אז אני והמע"ר השני מסתפקים לכרוגי (האוזן) או לפנימי (שיכור) בסוף הכרענו למיון פנימי. הגענו למיון אז הרופא מסתכל ואומר לנו, מיד לטראומה!!

משהו טוב...

היינו בתחנה והמוקד ביקש מאיתנו לצאת לאיזה נה"ז. והמתנדבת היתה במכולת אז רצתי לקרוא לה, הקטע שהכניסה למכולת היתה ממש שקופה ונכנסתי בשמשה... ונפצעתי!! וכמובן לא נשארתי פרייאר והגשתי נגדם תביעה שלא עשו סימני זיהוי על הדלת של המכולת... (זה חוק) איך אני?

אמממ, נתרום אחד!

נסיעה שבה חנכתי מתנדבת, מקרה של אמא לילד בר מצווה שנפלה מהמדרגות באולם! מגיעים, מחליטים על PHTLS מלא, מקבעים, אני יוצא להביא את המיטה ולקרב אותה לפתח האולם, ו... כמובן! נופל במדרגות! מזל שהמתנדבת והנהג לא ראו, אבל באסה שכל הסקרנים והאורחים התחילו לצחוק! חחח

סליחה!

אצלינו אם לא אני הפאדיחה המהלכת בתור המתנדבת שתמיד קשורה,רטובה,מוכה או כל דבר אחר.... אז אל תקראו לי נורית...=] בכל מקרה היה מקרה מצחיק פעם אחד ישבנו אני מתנדב מסויים שהתחיל ללכת מכות עם נהג ורצה להשפריץ עליו עם הצינור של התחנה הבעיה הייתה שהנהג כבר מזמן נכנס מהר לתחנה אבל כשהוא פתח את הצינור של המים והעיף אותו למעלה רק אני הבנתי שאיך שזה עלה זה גם ירד אבל הפעם עליי. וכמובן איך לא נהייתי רטובה מכף רגל ועד ראש. ואחרי זה לכי תסבירי לנהג למה את רטובה? "עומר פתח את הזרנוק השפריץ עליי ועכשיו אני רטובה"... (נשמע לא טוב נכון...)

נורית...

את לא חייבת לספר לכולם שאני משפריץ עלייך עם הזרנוק.... חוץ מזה אם זה היה המקרה היחיד שנרטבת כתוצאה ממלחמות שאני הולך עם פס כל שני וחמישי אז מילא...אבל כל פעם שאנחנו "הולכים מכות" או יותר נכון הוא מרביץ לי/מנסה להשפריץ עליי מים או כל דבראחר שהוא מנסה לעשות, אבל איכשהו את תמיד מצליחה להפצע כתוצאה מהריבים האלה...אני מציע לך לא להתקרב אלינו בפעם הבאה... חוץ מזה למה את לא מספרת את הפעם שכ"כ עצבנת אותי ואת **** ובגלל זה הדבקנו את הקוקו שלך לעמוד באמבולנס, קשרנו את היד שלך לידית של הכסא ואת הרגל למיטה וככה נסענו בכל ראשון, בסיבובים, בבמפרים וכו' וכו' ואז שהגענו לתחנה גם הזמנו את כולם לראות את זה....

חח עומר מה שמזכיר לי

שבשמחת טובה איבטחתי דרך המשא"ז עם החבר'ה שלכם מהתחנה וכלבנו את אחד המתנדבים באזיקים לאלונקה סגרנו את האמבולנס עשינו סיבוב הוא היה תקוע עד שחזרנו

super nothing15

New member
אממ

פעם יצאנו לקריאה ושמעתי בקשר "בת 9 חודשים" אז מיהרתי להביא אמבו בייבי, בסוף זה היה מישהו בן 80. וקרא לי דבר הפוך כשהבאתי כיסא ובסוף זה היה תינוק בן שנה. ופעם סתם יצאתי מטומטמת כשאבטחנו שריפה בשוק הפישפשים נעמדתי בין כמה צינורות של הכיבוי ורק אחרי כמה דקות שמתי לב שהם משפריצים עלי, איכשהו יצאתי ספוגה מכל השריפה הזאת:\

ימיתיי

New member
../images/Emo5.gif

חחחחח איך שהו זה תמיד קורה לי מתי שרוחצים אמבולנס כולי יוצא כאילו רחצו אותי

afiksambol

New member
טוב, בסדר, גם הטובים מפשלים לפעמים

ואצלי זה היה בגדול, בתור מתנדב נוער על הנט"ן (פעם, מזמן, כשהייתי צעיר ויפה והשערות היו על הראש ולא על הגב ובלוד עוד היה נט"ן...) יצאנו לאירוע דקירה ברמלה (מפתיע, נכון ?), פצוע בינוני עם יציאת מעיים, מתחילים לטפל לפי הפרוטוקול וכמובן שתוך כדי מחברים אותו ללייפ-פק 10 (לטובת הצעירים שביננו, מצורפת תמונה...). ממשיכים להריץ טיפול ומגיעים להפשטה. אפיק שולף בשיא ההתלהבות מלע"כ נוצץ מהכיס בחלוק ותוך רגע הפצוע מיישר קו במוניטור. מי שלא ראה פראמדיק תימני חיוור ולבן יותר מהרופא הרוסי שיושב לידו, כנראה לא ראה אותי גוזר חוטים של מוניטור... החוט ההוא שמור אצלי עד היום למזכרת. הצבע, דרך אגב, חזר אליו מאוד מהר...

למעלה