חחחחחח שמעו מה קרה...

ivgeni1000

New member
חחחחחח שמעו מה קרה...

דני ז'ק בא אלינו לבית-ספר ועשה לנו שטיפת-מוח נגד האיחוד....חחחחח

ציפי א.

New member
נו, משום מה אני לא מתפלאת....

שתפי אותנו מה היו טיעוניו ??? ציפי

ivgeni1000

New member
קודם כל, אני בן../images/Emo3.gif

חצי שעה הוא חזר על אותו משפט בוריאציות שונות. כמה ציטוטים: "הקריות יהפכו למפלצת בת 200,000 תושבים" "לא ישקיעו בחינוך ויסגרו את בתי הספר" בקיצור הוא סתם הגזים... הוא גם אמר שהוא יביא לנו מכתבים שאנחנו "אמורים" לכתוב בהם תלונות על האיחוד ואז הוא ישלח אותם לממשלה... בקיצור ערמה די גדולה של בולשיט...

ציפי א.

New member
אז קודם כל סליחה על הטעות ../images/Emo9.gif

ובאמת זו ערימת בולשיט, ממתי סוגרים בתי ספר בעיר גדולה ?? מה העילה? מה הסיבה ? אם יתאחדו הקריות לא צריכים יותר מוסדות השכלה ??. בולשיט... יש אולי כמה טיעונים שיש להם בסיס ויש מקום להציג טיעונים בעד ונגד אבל שייסגרו בתי ספר ???? נו באמת...... ציפי

ivgeni1000

New member
חחחחחחחח היום הביאו לנו את הטפסים!!

מכיוון שהייתי נגד האיחוד עוד לפני הנאום המטופש הזה, חתמתי על הטופס. דווקא הרבה ילדים חתמו... ואני לא בטוח אם הם עשו את זה מדעתם האישית או מדעתו של דני ז'ק...

ציפי א.

New member
נו ודני באמת נאיבי ????

הוא חושב שע"י החתמת תלמידים שיום קודם הוא "ניפח" להם את הראש - זה מה שיעזור ??? נו מה שנותר לי הוא רק לצחוק
ציפי

MicMik

New member
דמגוגיה בסגנון קומוניסטי

זה כל מה שהיה לו להגיד? לא פלא שהוא בא לבתי ספר, אנשים מבוגרים יותר היו צוחקים לו בפרצוף. כל מה שהוא רוצה זה להמשיך את מסורת השליטה בסגנון המאפיה, הרי גם אם הוא יפסיק להיות ראש עיר הוא ימשיך למשוך בחוטים מאחורי הקלעים. 200,000 תושבים זה מפלצת? הוא הסתכל לכם בעיניים ואמר את זה? איזה קשקוש, אפילו בחיפה יש יותר תושבים, אז מה היא מפלצת? תל אביב לא מתפקדת? איזה קשקשן עלוב.

למעלה