חחחחח איזה חמודים כולכם.. יש מישהו שלא אוהב את כל השירים???
E E l i a l o N New member 10/6/08 #2 שלומי, מתי אתה מעלה את השיר/ הופעה? אתה יכול לפחות לשלוח לי את המילים של השיר במסר? אם אתה רוצה? תודה רבה מראש...
שלומי, מתי אתה מעלה את השיר/ הופעה? אתה יכול לפחות לשלוח לי את המילים של השיר במסר? אם אתה רוצה? תודה רבה מראש...
S shlomi814 New member 10/6/08 #3 מחר אני אעלה את ההופעה.. מחר אני אגיע לעבודה שם יש לי את הדרייבר של המצלמה..
E E l i a l o N New member 11/6/08 #6 אמרת שתעלה היום....../images/Emo13.gif מתי תעלה באיזו שעה אתה מעלה את כל ההופעה או רק את השיר "משהו אחר" מקווה שתעלה את זה בקרוב תודה.
אמרת שתעלה היום....../images/Emo13.gif מתי תעלה באיזו שעה אתה מעלה את כל ההופעה או רק את השיר "משהו אחר" מקווה שתעלה את זה בקרוב תודה.
S shlomi814 New member 11/6/08 #7 הקובץ נורא גדול.. 128 מגה ואי אפשר להעלות אותו לכאן.. חבר מנסה לעשות עם זה משהו.. הבטחתי ואני אקיים..גם אם אני אאלץ לשלוח לכולכם במסנגר..
הקובץ נורא גדול.. 128 מגה ואי אפשר להעלות אותו לכאן.. חבר מנסה לעשות עם זה משהו.. הבטחתי ואני אקיים..גם אם אני אאלץ לשלוח לכולכם במסנגר..
E E l i a l o N New member 11/6/08 #8 אז אתה יכול לגזור את החלקים של הוידאו ולהעלות בינתיים רק את השיר "משהו אחר".... ואז תעלה את הכל בחלקים קטנים לפורום...
אז אתה יכול לגזור את החלקים של הוידאו ולהעלות בינתיים רק את השיר "משהו אחר".... ואז תעלה את הכל בחלקים קטנים לפורום...
C CHRISS New member 10/6/08 #4 E l i a l o N עניתי לך בקשר לשרית שלך זה נימצא בשיירשור למטה איפשהו תבדוק