חחחחח איזה צחוקים היה בפופ וורלד

fight star

New member
חחחחח איזה צחוקים היה בפופ וורלד

היה שם את מקפליי, ולמרות שפיספסתי את רוב הראיון, טום והארי היו מזה חמודים בסוף! ואני חייבת להגיד שהתמונות של דאגי במגזינים מזה לא עושות לו חסד! בראיון הוא נראה כזה שווה!!! ועוד משהו... i thought i should be mentioned:the girl(anna i think) from the scissors sisters was presenting with simon on popworld and she was asked if she liekd busted or mcfly better and she said she like them the same and then she said althoguh matt has been at a few or our shows,simon aske if there were any dodgy going ons and she said well the first show he was at was a gay bar what does that say about him?simon said that he is comfortable with his sexuality? and she was kinda like hmmm yea!..interesting

5cihh

New member
מי לא רואה פופוורלד?

זה באמטיוי היטס..וזה עדיין משודר עוד לא נגמר..הראיון נגמר אבל הם אמורים להופיע עכשיו או שבוע הבא את THAT GIRL תכנית שולטת סיימון שלייייייייייייייי

5cihh

New member
והתמונות לא צריכות לעשות לו חסד..

התמונות לא צריכות להתאמץ..הוא נראה בתמונות יפה כמו בלייב מושלםם..מילה אחת לא הוציא..כרגיל הארי פוטרררר חחח איזה מושלם הוא היהה אבל דני דנייי היה הכי חמוד כי הוא היה שקט סטייל דאגי כזה עם המעיל החדש שלוו דדיי

fight star

New member
חחחחח כן ראיתי את זה!

אני כזה" אוושש הארי איזה מתוק אתה~! חחחחחחחח" אבל קלטתן את הקטע עם מאט?! הוא הלך להופעה בגאיי בר אז הם צחקו עליו ועל הנטיות שלו... חיחיחיח

Air Hostess

New member
איזה קורע היה הקטע עם LL cool J

(ככה כותבים נכון?) חחחחחחחחח סימון שלי

dani 182

New member
חחחחחח

דייי איזה חמוד דאגיייייייייייייייי איזה שווה והארי איזה מצחיק הוא הארי פוטררררררררררר פחחחחחחח

למעלה