חחחחח- איזה צחוקים היה עם הנאום!!!!

חחחחח- איזה צחוקים היה עם הנאום!!!!

כל הכבוד שלא נתנו לאריאל לדבר!!! זה היה כל כך מצחיייייק!!!!!!!

noooga

New member
../images/Emo4.gif

מילא לא להסכים עם דעותיו של בן אדם אבל למה להשפיל אותו? מה עם קצת כבוד? ועוד אתן ככה גאות במעשה כ"כ מכוער.

-בעזרתך אבא-

"אבל למה להשפיל אותו? מה עם קצת כבוד?" חשבת על מה שאמרת??? מה הוא עשה לתושבי הגוש אם לא השפיל אותם ולא נתן להם כבוד?? הא?? בזה שהוא לקח להם ת'בית ועכשיו מחייב אותם לשלם לבתי מלון, זה שהם צריכים להשתמש בעזרה של אחרים, זה שאין להם עבודה - זה לא להשפיל אותם? קשה להביא להם כבוד??!!

-בעזרתך אבא-

המשך....
ומה עם המעשה שלו?? לא היה מעשה מכוער?? למה להיות יפי נפש??? תאמיני לי שאחרי כל מה שהוא עשה היה צריך לעשות לו דברים יותר "חמורים" (אם זה נקרא חמור)... אחרי הכל - כמו שהוא לא הבין לימין להציג את הדעות שלהם ואפילו לא התחשב, זה מה שעשו לו! לא הביאו לו לדבר ולא התחשבו בו!

noooga

New member
טוב...

אולי את צודקת... וכולם פה יגידו שאת צודקת ולי אין שום טעם להתווכח איתך על זה.. למה? אז ככה: פה זה לא פורום ההתנתקות.. ולמעשה יש כאן בתפוז פורום מיוחד עבור זה. נמאס להיות בפורום הזה.. נמאס שיש פה יותר מדי דברים פוליטים. אז נכון- אי אפשר להתעלם מהמצב המדיני אבל די! תפסיקו להכניס את זה לכאן! זה לא המקום. נקודה. תתחשבו באחרים.. בחיית...

אין על מה לדבר

על מה נדבר?על סוף הדרך שנגמר?אין על מה לדבר אז מדברים על מה שקורה...בלי הדיבורים האלו לפחות...לא יהיה פורום..הפורום ינטש כי לא יהיה על מה לדבר..

-בעזרתך אבא-

אשכרה... כל השירשורים האחרונים זה פוליטיקה (ואולי רצים לדירה)... טוב, בלאו הכי כולם עזבו.... איפה כל אלה שאמרו שהם ישארו בפורום עד העונה השלישית????????

זאת ההודעה האחרונה שאני הולכת...

לכתוב כאן- זה פשוט נמאס שכל הזמן דנים בעניינים פוליטיים...אני מסכימה עם נגה ב-100%
תקשיבו-כבר הייתה התנתקות,דיי-נ-ג-מ-ר
בעצם זה כבר ממש לא משנה כי אני כבר עזבתי מעכשיו ת'פורום הזה..וכן, זה בגללכם ואך ורק בגללכם

chagiti

New member
זה לא רק זה שההיתנתקות נגמרת ודיי

זה נחרט בלב של כמעט כל יהודי! יש לי אח שהיה גר שם וגירשו אותו מהבית-מה זה דיי?! זה משהו שישאר לעולמים וידברו על זה המון אז תתחילי להתרגל לזה שידברו על הגירוש!!!

noooga

New member
...

הפורום נשאר חי אחרי העונה הראשונה בלי שום דיברוים על התנתקות או דברים פוליטיים.. אז הנה הוכחה שאפשר לחיות גם בלי הדיבורים האלה.

אפשר...אבל נו תדברי..על משהו שהוא

לא פוליטיקה..הלימודים?קלטנו ת'קטע...רצים לדירה?משעמם אז על מה נדבר ויש עוד לפחות חצי שנה אם לא יותר עד העונה השלישית...אם תיהיה

noooga

New member
טוב,

דברו על פוליטיקה, כרצונכם. נראה מה יקרה בסוף (לא שאני מאיימת או משהו כזה..)

noooga

New member
תאמיני לי שאפשר לשרוד גם בלי

דיבורים על ההתנתקות.. אבל לא משנה, תמשיכו לדבר על זה.. כבר לא אכפת לי מכם ומהפורום הזה. להתראות

דיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!

תפסיקו להגיד דברים שקשורים לפוליטיקה!!!!!!!! אתם לא קולטים שבגלל זה אנשים עוזבים את הפורום???? תפסיקו!!!

למעלה