חחחחח הודעת ה 100 שלי!!!

ויקי.ש.

New member
עוד 40 ותהיי מס` 1 ברשימה

מזל טוב!!! איפה את לאחרונה? אם את מתכננת לבוא מתישהו לבה``ס תביאי את הדיסק שלי... ויקי

אריק 17

New member
טל יקרה

תפסיקי בבקשה לכתוב דברים שאת לא יודעת כמו הדרכת יח``ש כי בתור אחד שראה מדריכות יח``ש בשטח אני יכול להעיד שהן לא יוצאות לאף מסע ושום מסע וזה כולל הדרכת חיר עד להדרכת נ``מ אז חבל שאת סתם ממלאת קישקושים שאני לא יודע מאיפה הם באים בסדר כי זה חבל !!!!!!!

טל עדתו

New member
אריק ``היקר``!

אני לא כותבת דברים שאני לא יודעת אלהים ואם יש לי ספק במה שאני חושבת אז אני רושמת - אם אני לא טועה- אבל שאר הדברים אני מדברת על דברים בדוקים. ואריק היקר - יש ויש ויש ויש ויש ואני חוזת יייישששש מדריכות חי``ר או יותר נכון רובן יוצאות למסע הכומתה של החיילים שלהם - חי``רניקים וזה בדוק אם לפחות 10 מדריכות חי``ר שאני אישית מכירה! בכבוד רב, טל.

אריק 17

New member
אולי..... את מבלבלת

עם טירונות 02 ששם יכול להיות שמדריכות עושות את המסע כומתה איתם וגם שם אני בספק רב בכל אופן הן לא עושות אף מסע של טירוני 03 ומעלה וזה בדוק שבבדוקים ותביני שאני ראיתי מדריכות חיר וגם שריון ואני יודע בדיוק מה הם עושות ואני יכול להעיד שאף מדריכה בשום חיל קרבי לא יוצאת לאף מסע תאמיני או לא זה בעיה שלך ..... אולי צוות אפטר יטרח להגיב ולאשר את ההודעה ולא יעזור לך כי אני מכיר את תפקיד ההדרכה ואין שום הבדל (מבחינת מאמצים ) בין מדריכת חיר או צניחה למדריכת נ``מ תאמיני או לא תכחישי או לא זה בעיה שלך גם כן !!!!!! מקווה שהבנת

למעלה