חחחחח יפההההההההההה

גצו36

New member
לא הייתה היום תוכנית משהו....

בערוץ הקניות ראו ישר שהם הפוכים.... אבל נחמד... לאנשים פשוטים...

פרק מצויין.

נקווה שיהיו עוד כאלו
רק את הקטע עם האטב לא הבנתי- מתי נתנו לו את האטב? אחרי שהוא חיפש בתוכו מפתחות או שהוא תמיד היה שם והוא לא שם לב? והקטע עם ערוץ הקניות אכן היה מצחיק למרות שבגלל שזה היה בסוף הפרק (אחרי שהוא הכניס לראש שהכל שטויות) אז שמו לב שהם מסטולים כאלה ושהדם ירד להם לראש.. והבנו שהם הפוכים.

BolraK

New member
זה היה קטע דפוק

הרי ברור שיש לו מפתח....למה להעביר אטב אם הוא יכול להעביר מפתח חחח.... הוא בחיים לא היה מצליח לפרוץ את האזיקים עם אטב פשוט...

BolraK

New member
ואני טמבל....חחחח אידיוט

אין לי כוח אפילו להסביר לך למה אתה אידיוט.

בקשר לאטב

הראו בהילוך איטי שנמרוד הכניס לו לפה בלי הרבה תשומת לב את המהדק ולוסטיג תפס את זה בשיניים...

MiNiTaUr

New member
חחחח יכולים למכור צנחנים

פרק טוף די קצר עם מעט קטעים אבל טוף

ll191

New member
פרק נחמד, לא מדהים.

הקטע עם הCold reading היה נחמד מאוד. הבריחה, היה נחמד, אבל שוב, לא מדהים. הרקדנית היה בסדר, אבל חבל שהוא משכנע צופים תמימים שאפשר באמת להכניס מסרים במנגינה. הקטע בקניון, אני די בטוח שהוא ניסה את זה על הרבה יותר אנשים מאשר הראו ורק על חלק קטן זה עבד. ערוץ הקניות היה טיפשי לטעמי, מה גם שמהרגע הראשון, לי לפחות היה ברור מה הולך שם.

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה +הסבר קצר

היה פרק מעולה! נאי בד"כ לא כותב פה בפורום, אבל בגלל שהיה פרק כ"כ טוב החלטתי לציין זאת בפורום. כמו שאחרים כתבו פה, הוא לא באמת חשף את הקסמים (לא שאני יודע מה הסוד האמיתי, אבל ההסבר פה בפורום היה נשמע הגיוני), אלא הוא אמר משהו שיגרום לנו לחשוב שזה הסוד. הרי הנושא של היום היה "אשליות", עכשיו תחשבו: הקסם עם המבחן אישיות היה רמז לקסם עם הרקדנית. בקסם עם המבחן אישיות הוא אמר שכל אחד ימצא סיבה להתאים דברים אליו אפילו שזה לא הכי נכון. ואולי זה הסוד של קסם הרקדנית - זה רק נראה לנו שהיה מסר חבוי בתוך המוסיקה, הוא שם את זה ולנו כצופים נראה שהוא "גילה" את הסוד, אבל בפועל זה רק חלק מהסוד עצמו שהוא שיתף אותנו בו. הרי כמו שנימרוד הראל אמר - שכל אדם יתנהג כמו אותם אנשים במבחן אופי, אולי כל אדם יתנהג אותו הדבר בקסם הרקדנית - הוא יאמין שאכן היה מסר... זאת רק השערה, מה אתם אומרים? וד"א, בסוף, על ההתחלה הבנתי שהם הפוכים.....רק מלראות את הפנים שלהם זה היה ברור...

the Sman

New member
הקטע עם המנגינה והרקדנית היה מדהים!

זה הדהים אותי במיוחד בגלל שגם אני חשבתי שאבחר 6 יהלום! זה היה ממש מגניב :) אתם גם חושבים שזה היה אוטנטי והקול מהמנגינה גרם לה לבחור 6 יהלום? אם כן, איך עושים את זה
? אבל מצד שני זה לא נראה לי הגיוני שכלכך קל להשפיע על אנשים ככה... אם זה אמיתי, למה חברת משקאות למשל לא שמה בפרסומת שלה בקול נמוך קול שאומר לך שאתה ממש צמא ורוצה עכשיו את המשקה של החברה? כל הדבר הזה דר"כ מזכיר את התמונה לפריים אחד..

MiNiTaUr

New member
יותר מגניב

כשה הוא אמר לה לבחור קלף חשבתי על מלכה לב אדום

אוכל לענות על 2.

אני יכול להגיד לך שעל פי מה ששמעתי התבצע מחקר בארה"ב לפני כמה שנים הקרינו ב-2 אולמות קולנוע הנמצאים אחד ע"י השני את אותו הסרט כשבאחד מהם הסרט רגיל ובשני יש מסרים תת הכרתיים של קולה תוצאות המחקר הראו כי האנשים שהיו באולם בו הקרינו את המסרים התת הכרתיים קנו הרבה יותר קולה מאשר אלו באולם השני. לכן יצא איזה חוק שאסור להקרין יותר מ24 תמונות בשניה או משהו כזה..

א א ל א

New member
יווווו אני לא מאמין....כנסו!...

לפני כמה חודשים טיילתי לי בדיזינגוף סנטר בת"א ואז נמרוד הראל ניגש אלי......הוא עשה לי איזה קסם (שהאמת לא כל כך התלהבתי ממנו...) ולא חשבתי שישדרו את זה בטלוויזיה, היום לא הייתי בבית בזמן שהתוכנית שודרה ואז הציפו אותי מלא טלפונים שראו אותי בתוכנית שלו.....מאוד התלהבתי אבל התאכזבתי שלא יכולתי לראות! חשבתי שם על הים ואז הוא גילה את זה אז אם מישהו זוכר את זה וראה אז אני אשמח שיגיד לי איך זה היה ואם זה יצא טוב וגם אם יש איזה מקום שאני יוכל לתפות בקטע?!.... תודה מראש איציק

Mkelele

New member
כמוני,אבל

במהלך צילום הסצנה עם ערוץ הקניות הרגשתי שהצורה של לוסטינג והראל לא מופיעה בצורה שגרתית.

BOSS77

New member
היה פרק אדיר!!!!!! אחד החזקים!!!!!!

בקשר לקסם עם המלכה, יש מצב שבאמת נמרוד היפנט אותה או שמדובר בטריק?

למעלה