חחחחח לא קשור אבל................

חחחחח לא קשור אבל................

מרוב שמחה אני חייבת לספר!!! לפני שבוע עשיתי בוק והיום הבוק שלי היה מוכן וזה פשוט מהמםםםםםםםםם!!!

S H I L G I

New member
../images/Emo5.gifזה לא פורום אוף טופיק!!

תקראי מחדש את הנושא של הפורום ותחשבי מחדש אם ההודעה הזו מתאימה אוח לא!

......................

אז תמותי?!?!?!?!?!?! גאאאד מה אני רבה עם בת 13 סאמק?!?!?1פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מבדר את היום... כשיו מול המחשב...10 אנשים צוחקים.............יאלההההההההההההההההההה

חתיכת כונפה

שתקי שתקי כבר תעשי לי טובה חתיכת פ'גרת יאללה יאללה צאי לפרסומות ותפסיקי לזין במוח כדאי לך שאני לא הפתח ת'פה שלי עליך כי שאני מתעצבנת ז לא טוב אז תרגיעי!!

BlackJack1

New member
סתם שאלה..

מי את פאקינג חושבת שאת בכלל!? על מי את מאיימת תגידי לי?! את כולה ילדה פאקצה ומתלהבת בת 13 שעד לפני 9 חודשים עוד שיחקה קלאס עם החברות שלה בביה"ס היסודי! נו אז עשית בוק,מה את רוצה שקל? מסטיק? (לא תקבלי!) מה תעשי עם הבוק תשלחי אותו להופ ושם תדגמני בתוכנית של דפנה ודודידו?! ולידיעתך את לא מפחידה פה אף אחד גברתי הצעירה כי אני בטוח שכל מי שמתעצבן פה זה לא טוב,ואם מישהי פה צריכה להירגע זאת את! אז תעשי טובה לפורום (ולעולם) ותשמרי על פה סגור ,כי פה אף אחד לא שם עלייך,קאפיש!? נ.ב אני עדיין לא מאמין שאני מתייחס לפאקצה קטנה בת 13 להתייחס לאנשים מהסוג שלך ממזמן הפסקתי להתייחס.

ריגש אותי!

ריגש!!!!!!!!!! וקרע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דוגרי מי לא הפסיק להתייחס?...........הזכרנו פה את זה כבר.......יאלללה לא נורא..נגמרה המסיבה.. אפשר לחזור למום הטיבעי.. בכיתה יא.....עם אנשים בכיתה יא.......

p r u d e n s

New member
אויש, מצטערת...../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי|

זיוני מוח אפשריים רק לאנשים בעלי מוח, את לא נמנית על הקבוצה הזאת.

p r u d e n s

New member
אוי, לא!../images/Emo182.gif../images/Emo159.gif|מרי|

הסטייליסטית הנוראה מתעצבנת! אסור לנו לעצבן אותה כי אם כן אז זה לא יהיה טוב! על מי את חושבת שאת עובדת? קחי את השפוטים המסכנים שלך ועופי מכאן.

חחח

את חושבת שאת בכלל מזיזה לי את הקצה?? לא, לא, לא, לא ולא. טעית. הדס. וחוצמזה, כותבים אפתח, ולא "הפתח", כמו שכתבת. הנה עוד טיעון שמוכיח את טימטומה של הסטייליסטית היקרה שלנו

alon5559

New member
מה?! תרגיעי..........

"קודם כל נקו ת'פה שלכם הבנתם?!!?!?!!!!!!" "כאיולו" "יואיו" "שיואו" "כזה" ובמילה אחת... פ-א-ק-צ-ה. תרגיעי? אמרת שאת לא ערסית? דבר ראשון, יופי פנימי יותר חשוב, ואת כל כך שטחית... שזה דוחה. בכלל, אני תוהה אם את מבינה על מה אני מדבר. "להשאיר חתימות ל-"כוסית" סופי ילדה פאקצטונית, אף אחד לא מפחד ממך, אז אל תאיימי."כאיוולו" "שויאטאי"

S H I L G I

New member
../images/Emo45.gif יש רגעים בחיים..

שאני רוצה להיות מנהלת כדי למחוק הודעות מסויימות ולעדכן דברים בפורום זה אחד מהרגעים האלה.

למעלה