חחחחח

elfsong

New member
חחחחח

משעשע שרק אחרי שלוש שנים שאני מתנדב ומי יודע כמה זמן שאני רשום לאתר הזה אני מגלה שיש כאן פורום למדאיסטים בהחלט משעשע, אז נעשה הכרות קצרה אני ממד"א נתניה אזור שרון לאלו מכם שמנסים לפענח בכל מקרה רציתי לשאול אתכם אחי המתנדבים/עובדים/ושאר ירקות מה נשמע ומאילו חורים אחרים גירדו מדא אנשים איכות

d d s s

New member
היי

אני אנה ממדא חדרה, השכנה שלך בעיקרון. יש פה עוד כמה חברה ממדא חדרה בגל שיש לנו קומונת מתנדבים של חדרה בתפוז. מה קורה?

elfsong

New member
ואללה ללה

מישהו מחדרה דיבר איתי? מה קרה? חשבתי שאתם סנוביים מידי בשביל להתעסק איתנו או שזה פשוט הרושם שנוצר אצלינו בתחנה אחרי שגם המסיבת מתגיסים המשותפת בוטלה וכנראה גם כי משום מה אף פעם לא עשינו תארן יחד למרות שאנחנו באותו אזור ומרחק מנעורים נו מילא מדא חדרה הולכים לשחוט טותי אבל לא נורא

עידן כץ

New member
מה המצב אח שלו?

אחי רק שניכנס כולנו לעניין יותר עדכני...אני מתנדב בחדרה...ולנו אין שום בעיה ואפילו הקטנה ביותר עם המתנדבים של נתניה...אמנם רצות מדי פעם שמועות שאנחנו לא בקשר כי אתם סנובים...וכנראה שאצלכם זה גם אבל הפוך... אבל מתמדבים כמוני מחדרה ומנתניה שעשו השנה את תאר''ן יודעים שכל המתנדבים כפה אחד רוצים להיות ביחד ובקשר...אז רק עדכון קטן ככה אם זה לא היה ברור עדיין... המהפכה בדלת

elfsong

New member
אז כנראה שדברים השתנו

מאז שאני הייתי אבל עדיין העיניין של המסיבת גיוס היה בעיתי אבל ניחה מה זה משנה אני כנראה סוף חודש הבא עורק לכרמל בכל מקרה

d d s s

New member
כן כן, ככה זה בחיים.

תאכלס, מה רע שחדרה מדברת איתך? יכול להיות שפעם הייתה מן עויינות בינינו וזה היה גם בזמני, אבל... התבגרנו מאז נכון? חוץ מזה, אנחנו אותו אזור וכולנו מדא, אז מה זה משנה מאיזו תחנה באיזה איזור. אנחנו בינינו תמיד נמצא נושא משותף לדבר עליו. מה שחוץ מזה.. תאמתי אכן רצינו להיות איתכם במסיבה והכי היינו בעד הרכיון הזה, אבל המנהל של כולנו החליט שבוא לא מעוניין. וזה עוד אחרי שהיצלחנו לשכנע את אדון תירם.. והתארן שהחברה עברו השנה עם נתניה...היה ממש פיצוץ והם ממש נהנו. רק לחשוב על זה, חברים מנתניה וחדרה זה הרי ממש פצצה. אז אם יש בעיה בין המנהלים, בואו לפחות אנחנו נהיה סבבה אחד עם השני. ואכן, אין על ד-ר-ו-ר-י!

איציק78

New member
אז ככה

אני גם הרבה שנים במד"א ורק לאחרונה ראיתי כאן את הפורום אני ממד"א חולון

אוווויש, שתוק כבר! ../images/Emo150.gif

shkedi87

New member
גם אני פה.. ../images/Emo9.gif

עומר שקדי ממד"א נתניה.. אחלה פורום..

sky baby

New member
אני מתן 3 שנים במד"א

גר בזכרון יעקב אבל מתנדב בחיפה (כרמל שליטה:p) אני בוגד באיזור שרון חחחח

מתתוש

New member
........

אמממ... אני מתת (שם קצת מוזר אבל לא אני בחרתי לי אותו..) גרה בחור בשם- בנימינה, ומתנדבת בתחנות: חדרה וזכרון יעקב (אזור שרון שליטה )... אממ למי שכתב למעלה של הסנוביות של חדרה... אז , אני אתקן אותך מעט... זה לא אנחנו הסנובים פה, לנו אין בעיה עם נתניה ולהפך.. אנחנו התעקשנו לעשות מסיבת מתגיסים אתכם , ולהכיר ולהתגבש באזור הקטן שלנו... מה לעשות שיש מנהלים מעלינו וזה לא כ"כ התאפשר מבעיות לא שלנו.. אז את הריבים של המבוגרים שישמרו לעצמם , והנוער שלנו והנוער שלכם הוא באמת אחלה של נוער... ושאפחד לא יהרוס את זה ויפיץ שטויות, כי עובדה שאנחנו כן מדברים איתכם וכן הינו יחד בתאר"ן עם נתניה והכרנו אנשים מאצלכם... ד"א- השנה כן הינו בתארן עם נתניה... המשך חיים מהנים לכולם... מתתוש :) ו...כולם ביחד : אייל דרורי נ-ש-מ-ה !!! חח

elfsong

New member
בוגד אחושרמוטה

מה זה מתנדב בכרמל בוגד שכמוך, יש לך תחנה שלנו בעיירה שלך ואתה לא הולך לשם בושה וחרפה וגם אני שלוש שנים(כמעט) סוכות 2002 התחלתי להתנדב ב1 לנובמבר

sky baby

New member
כרמל שולטים שרון פולטים../images/Emo3.gif

סתם סתם עשיתי כמה משמרות בזכרון ובחדרה... חדרה זה אחלה של תחנה באמת ממש כייף שם וזכרון זה סתם יבש חחח פעם בשנה הם עולים לאמבולנס

d d s s

New member
לא לאחרונה

דווקא לאחרונה בעקבות טביעות מרובות בחוף דור, זיכרון חרשו חרשו. ותודה על המחמאה על חדרה.. תמיד נשמח לארח חברה מתחנות אחרות.

sky baby

New member
חחחח

בכייף הייתי בא אבל אלה שאני מכיר מחדרה לא ממש "מזמינים" אותי

למעלה