חחחח אני וידיד שלי החמוד הגענו

subliminalit69

New member
חחחח אני וידיד שלי החמוד הגענו

למסקנה... ראינו לרגע את הפירסומת של נביעות.. כן וכוונה לפירסמות עם הקפוארה והגענו למסקנות ...דבר ראשון איך הקפואריסטים שם מעיזים למסחר ככה את הקפוארה ולעשות פירסומת... <<וזה בלי שום קשר לכסף שהם קיבלו בשביל זה וכל השטויות>> דבר שני אם כבר עושים פירסמות עם קפוארה וכבר ממסחרים למה למים כל כך מגעילים?? אל תשימו תגובות פשוט הוצאתי ת'עצבים שלי על הפירסומת

subliminalit69

New member
נביעות =המים הכי דוחים במדינה!!

המים האלה דוחים קרנפים... אזהרה:למבינים בלבד!

MerlinTheWizard

New member
לא חשבת אולי....

שנביעות שילמו להם הכי הרבה! חוץ מזה את יודעת כמה מרוויחים שחקנים בפרסומת??? הרבה!

jennie 00

New member
חחחחחחחח מה את מבלבלת בשכל?

מה רע בנביעות
למרות שמי עדן עדיף...

capoeira rulles

New member
רק שתדע:

שני הקפואריסטים שמשחקים שם הם קואקה ועידו מקורדאו ג'י אורו וקואקה הוא אחד מהקפואריסטים היותר טובים בארץ. הוא המון המון שנים בקפואירה והוא היה התלמיד הראשון של עידן הררי כך שהוא מעורב בהקמת קורדאו ג'י אורו. הוא האחרון ש"ממסחר" את הקפואירה ומטרתו היא לפרסם אותה לגרום לעוד אנשים להיצטרף.

subliminalit69

New member
תסביר לי... מה הקשר בין טוב לבין

מיסחור? דבר ראשון אני בת !!! דבר שני... מה הקשר שהוא "מהקפואריסטים הטובים בארץ" מזה קשור בכלל הא? יעני לא דיברתי בכלל על טוב או לא טוב!!! ודבר שלישי וכנראה אחרון זה ש... להגיד שהם לא מיסחרו בפירסומת הזאת את הקפוארה זה כמו להגיד שסאב לא מיסחר את ההיפ הופ בארץ :)בכל דבר חייבת להכניס את זה) וחוץ מזה שנביעות הם כן מים דוחים!

capoeira rulles

New member
את לא מבינה.

אנשים שלא בקפואירה רואים את הפרסומת הזאת ואומרים:"וואי, קפואירה זה תותח, איך בא לי ללכת לבדוק בדיוק מה זה..." ורק אז הם רואים את היופי האמיתי שבקפואירה. הרי הם לא יכלו לעשות בפרסומת איזה קומבו ארוך כי אז אנשים לא מבינים מה זה וזה לא עובד. כל המטרה של האקרובטיקה בקפואירה היא למשוך תשומת לב לרודה בכדי שיותר אנשים יראו וימשכו לזה... הם לא מיסחרו את הקפואירה אלא גרמו לאנשים להיסתקרן ולבוא לבדוק.

למעלה