חחחח... נזכרתי באגדה אורבנית...

חחחח... נזכרתי באגדה אורבנית...

שחברה שלי סיפרה לי פעם (זה לא היסטרי כמו זה עם האיידס וכו´, אבל נראה לי שחבר של חברה של חבר שלה קראה את זה בעיתון... ההתחלה המוכרת של כל אגדה
): פעם היה ילד בן 12 או 13, משהו כזה... שראה איזה סרט אימים ששותים משקה כלשהו ומתחילים לעוף... אז הוא חטף את השכן שלו, או סתם ילד מהבי"ס, שהיה בן 8, אפה אותו בתנור (כן כן...), קילף לו את העור, הכין מזה משקה ושתה.. ואם כבר מדברים על תנור... יש כמובן את האגדה על הילדים שמצאו בגשם חתול והם החליטו שקר לו אז הם הכניסו אותו למיקרוגל (וואה!)... וגם את זה שכל קיבוצניק מתווכח עם קיבוצניק אחר באיזה קיבוץ הכניסו חתול למכונת לחם.. (יאקקקק!!!) ד"א מישהו כתב כאן את האגדה האורבנית הקצרה על הסיפור עם הכלב... אז אני מכירה את זה הרבה יותר מפורט ויפה... כשיהיה לי כוח פעם אני אספר. ביי בינתיים נוניטה היוגית אחרי חצי שעה של יוגה עם קטורות ומוזיקה מרגיעה. The moon is shining the stars are bright I will dream about you good night! (המצאתי את זה הרגע..) מחכה להרבה תיבוגים כי ממש השקעתי בהודעה,

Idan91

New member
חחחחחח

צודקת! הקטע עם המכונת לחם... ג-ד-ו-ל!!! ובקשר לאגדה הראשונה... בררר
מצמרר...

אבל זה סיפור אמיתי

זה באמת קרה בקיבוץ מסוים.. היתה על זה כתבה מזמן בעיתון. והקטע עם התינוק, יש גם אגדה שמספרת שאיזה בייביסטר אחת שהיתה על סמים הכניסה את התינוק לתנור כי היא חשבה שהוא תרנגול הודו. ושלום דרך אגב!

Idan91

New member
ברר...

אני מצטמררת אחרי כל הודעת תינוק בתנור/מיקרוגל/מכונת כביסה... אוסטרליה?? איזה כיף! גם אני רוצה...

cg20

New member
לגבי האגדה עם החתול...

זאת לא אגדה - זה אמיתי! המקרה קרה לפני שנתיים-שלוש בארה"ב (אם אני לא טועה) ועורר הדים בכל העולם

As I Am

New member
אממ... טוב, למען האמת -

כשבת-דודה שלי הייתה קטנה וסיימה לרחוץ את כלבתה האהובה בהוראת אמא שלה, היא החליטה שהיא לא רוצה שהכלבה תסבול מקור יתר ו... שמה אותה בתנור
למזלה של הכלבה אמא שלה תפסה אותה אחרי איזו דקה כשהתנור גם בקושי הספיק להתחמם... אבל... אאוץ´
לין

almog4

New member
זה היה בכלל תינוק במכונת כביסה

האגדה האורבנית שאני זוכר (ואולי זה היה בכלל באמת...?) היא על בת דודה חירשת שהיתה בבית של הדודים שלה, רצתה מאוד לעזור, ושמה את כל הכביסה בבית במכונת הכביסה. בדיעבד התברר שהיא שמה במכונת הכביסה גם את התינוק, שהיה עטוף בשמיכה ובבגדים צבעוניים. כנראה שהתינוק קצת (?) בכה, אבל היא כאמור היתה חירשת ולא שמעה אותו. אני לא זוכר מה היה בסוף - אם היא הדליקה את מכונת הכביסה או שלא. מישהו זוכר את הסיפור הזה ? אלמוג

cg20

New member
לא חסר חולי נפש...

(חוץ מהבת-דודה שלך כמובן
) מיקורגל, מכונת כביסה ומייבש - תהיו בטוחים שניסו כבר את כולם. אני הכרתי בעבר בחורה פסיכית שהייתה מקפיאה חרקים במקפיא...

As I Am

New member
אני לא רוצה לדעת... ../images/Emo5.gif

ואני חושבת שהאייקון שאני אשתמש בו הכי הרבה כאן (ע"פ הרושם הראשוני מהפורום) יהיה -
. קריפייייי

As I Am

New member
אני סתם מפחדת... ../images/Emo4.gif../images/Emo103.gif

יה יה, אני פחדנית... איי נואו... *מתחפרת בשמיכת פוך עוד יותר*

cg20

New member
זה עניין כבר לפורום "תמיכה נפשית"

כל אחד והבעיות שלו... אבל מצד שני עדיף בן אדם שמקפיא חרקים להנאתו מאשר בן אדם שתופר מעיל מגופות של בני אדם... (שתיקת הכבשים)

למעלה