נונה סאנשיין
New member
חחחח... נזכרתי באגדה אורבנית...
שחברה שלי סיפרה לי פעם (זה לא היסטרי כמו זה עם האיידס וכו´, אבל נראה לי שחבר של חברה של חבר שלה קראה את זה בעיתון... ההתחלה המוכרת של כל אגדה
): פעם היה ילד בן 12 או 13, משהו כזה... שראה איזה סרט אימים ששותים משקה כלשהו ומתחילים לעוף... אז הוא חטף את השכן שלו, או סתם ילד מהבי"ס, שהיה בן 8, אפה אותו בתנור (כן כן...), קילף לו את העור, הכין מזה משקה ושתה.. ואם כבר מדברים על תנור... יש כמובן את האגדה על הילדים שמצאו בגשם חתול והם החליטו שקר לו אז הם הכניסו אותו למיקרוגל (וואה!)... וגם את זה שכל קיבוצניק מתווכח עם קיבוצניק אחר באיזה קיבוץ הכניסו חתול למכונת לחם.. (יאקקקק!!!) ד"א מישהו כתב כאן את האגדה האורבנית הקצרה על הסיפור עם הכלב... אז אני מכירה את זה הרבה יותר מפורט ויפה... כשיהיה לי כוח פעם אני אספר. ביי בינתיים נוניטה היוגית אחרי חצי שעה של יוגה עם קטורות ומוזיקה מרגיעה. The moon is shining the stars are bright I will dream about you good night! (המצאתי את זה הרגע..) מחכה להרבה תיבוגים כי ממש השקעתי בהודעה,
שחברה שלי סיפרה לי פעם (זה לא היסטרי כמו זה עם האיידס וכו´, אבל נראה לי שחבר של חברה של חבר שלה קראה את זה בעיתון... ההתחלה המוכרת של כל אגדה
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)