חחחח סימסית ושירלי כנסו

איתי 16

New member
חחחח סימסית ושירלי כנסו

אגב אייל גולן בעצמו מעשן יש לי תמונה מקורים שלו כשצעקתי לו אייל תעמוד רגע אני מצלם חחח אז הוא נעמד כזה עם הסיגריה ביד משקפי שמש ודפק חיוך חחח אז אם המלך מעשן גם שירלי צריכה לעשן חחחח סתם מה פתאום שירלי חמודונת מילא נרגילה זה לא כזה רציני אבל בסיגריות עצה שלי אל תגעי תראי אינני מכור אבל יש לי מלא חברים שכל היום בוכים למה הם עישנו את הסיגריה הראשונה!

איתיו'ש../images/Emo9.gif

ני כבר נגעתי בסיגריות יותר מדי. וני לא מעשנת בכזאת כמויות רק משו כמו 4 פעמים בשבוע שנפגשים עם החברה אז יש להם ואני מעשנת משו כמו 7-10 סיגריות
וסימסית כועסת עלי חחח ות'כלס נרגילה יותר גרוע מסיגריה נרגילה בכלל אני מעשנת פעם ב... אבל הבאסה זה שכשאני מגיעה לעשן נרגילה אז אני מעשנת 2-3 ראשים..

איתי 16

New member
חחח שירלי

תקשיבי חמודה מזה התלהבתי לדבר איתך את ממש חמודה! עכשיו בקטע של סיגריות אמרתי לך סיגריה אחת עושה לי טוב אבל אם אני מעשן שלוש בא לי למות חחח ו...לא שמעתי שנרגילה יותר גרוע! נראה לי הפוך!

בסדר אבא../images/Emo24.gif ו..

ואיתי ראש של נרגילה זה כמו 40 סיגריות! ואיתי ני לא מעשנת בכזאת כמות..לפעמים וסימסית- בקשר למה שדיברת איתי כשהערת אותי(!) אזז אני לא יכולה ני יכתוב במסר למה

אין לך זכות לדבר../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

את מזיינת לי ת'מח כל רגע פנוי בחיים שלך על הסימס שלך! תגידי לא נמאס לך לדבר על זה?? די! חאלס! קלטנו שסימס זה ה- משחק טופ..נרגעתי.. גוד ביי

למעלה