חחחח קונסי הוריד ת'חולצה בהופעה!

Juliann

New member
חחחח קונסי הוריד ת'חולצה בהופעה!

מי שרוצה לראות יש תמונה בפורום של בטי... חחחחח צחוקים לא נורמלים איתו. הוא היה עם גופיה וחולצה שחורה, במהלך השירים הקבוצתיים הוא הוריד את החולצה השחורה וזרק לקהל, ורגע לפני שהם ירדו מהבמה התחשק לו להוריד גם את הגופיה...
לזכותו יאמר שהוא לא שמן כמו שחשבתי
בהופעה אתמול הוא אומנם לא הוריד את הבגדים אבל הוא הסתפר [כמה ס"מ] ושם איפור, אייליינר וקצת סומק [או שזה היה טבעי?!] הוא נראה ממש מהמםםםםםם
....

ג'ולי!!!!!!!!

ממזמן לא אמרת עליו דברים טובים.... יש לך חום ממי? קיצור למה לא שמת תמונה? אווף עכשיו אני צריכה ללכת לחפש טוב נו...

Juliann

New member
ewwww חח אתם צריכים לראות את זה

[זה לפני התספורת החדשה]

Fairywitch

New member
אבל מה נסגר עם המכנסיים?

או לא נסגר, ליתר דיוק?
זאת לא גזרה נמוכה- זה פשוט... אין גזרה

Juliann

New member
כי אני ../images/Emo23.gif בנים ששמים אייליינר ../images/Emo3.gif

חיחי...

La NaNiTa

New member
תודה על המידע בנות!!

כה גמאני חשבתי שהוא יותר שמן.. חחחח איזה כיף למי שהיה שם בהופעה!! גמאני רוצההההההההה יש אולי לאחת מכן תמונה שלו עם התספורת החדשה?

Juliann

New member
המלצה לקונסי- להוריד את היער מהחזה

ואני כבר יחפש לך תמונה..... אבל את פשוט יכולה להוריד את הווידיאוז מההופעה בנורפוק...

Juliann

New member
ווידאוז-קונסי-נורפוק-אחרי תספורת

אל תצפו לשינוי ענק אבל יש הבדל... ויש אייליינר
כנסו ללינק הזה, ואז תלחצו על אחד הווידאוז ואז אתם יכולים לצפות בזה או להוריד את זה ע"י קליק ימני => שמירה בשם על הכותרת

ריקי100

New member
למה זה לא עולה..

למה אני לא יכולה לצפות בזה לאחר שאני הורדתי אותו למחשב? יש איזו תוכנה שאני צריכה להוריד? חוץ וידאו מדיה פלייר?

Juliann

New member
הורדת דף אנטרנט לא את הווידאו...

שאת נכנסת ללינק יש לך אייקונים של סרטונים. תלחצי על האייקון- זה יפתח לך דף חדש שבו את יכולה לראות את הסרטון מהאתר, או לעשות שמירה בשם על הכותרת שזה אמור להוריד לך את הווידאו עצמו.

למעלה