חחחח, תמונה אדירה : ))) קבלו:
R RainPainter New member 12/4/07 #12 תמונות אזרחות... זה בסדר, היום אני אותו הדבר רק עם מדים של מג"ב... NOT!
ס סנעיר New member 13/4/07 #13 הזכרת לי ../images/Emo13.gif היום אני NOT אותו דבר עם מדים של מג"ב... היום אני אותו דבר עם מדים של מג"ב NOT היום אני אותו דבר עם מדים של מגב... ... ... ... ... ... NOT!
הזכרת לי ../images/Emo13.gif היום אני NOT אותו דבר עם מדים של מג"ב... היום אני אותו דבר עם מדים של מג"ב NOT היום אני אותו דבר עם מדים של מגב... ... ... ... ... ... NOT!
R RainPainter New member 14/4/07 #14 הלו בובה... מה ניצ'מע יפיפייייהההה? מה קורה, וואלק איזה פני-בובה... בואי, בואי, אני ואת חייבים לצאת לטיול.. מעממת את, יש לך ח'בר? טוהר, מה ניסגר, גיבוריקו?
הלו בובה... מה ניצ'מע יפיפייייהההה? מה קורה, וואלק איזה פני-בובה... בואי, בואי, אני ואת חייבים לצאת לטיול.. מעממת את, יש לך ח'בר? טוהר, מה ניסגר, גיבוריקו?
° °•טשי•° New member 5/4/07 #6 אוף איזה מפגר. זו לא אני, זאת הילה רובין. לי בחיים לא היו מגפיים כאלה.
D DredLox New member 6/4/07 #7 נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התבלבלתי...בגלל אריאל...שכחתי שהייתם ביחד, במסיבה אע'רת : ))
R Rubinnn New member 6/4/07 #10 ../images/Emo67.gif|מההההההההה עלללק!!!! מה אתה דפוק!!! מי משתרלל?! זה אריאל! וכה זאת אני... לצערי