חחחח

• פותח הנושא Luni
  • פורסם בתאריך

Luni

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני נכנסת לפורום הזה, בפעם השניה. מצפה לקרוא מאמרים על השפעות סמים או שאלות של אנשים אבל מה מוצאת במקום? חבורה של אנשים (ואני לא מתכוונת להעליב או משהו) שפשוט נהנים לחיות בשקר. והכי הרג אותי הייתה הכותרת למעלה "אם משקרים לכם הורגים אותכם"- אפילו לא נכנסתי, אבל אני יכולה לנחש.. אנשים פה חיים באשליות. מישהו פה כתב שכל הסמים מזיקים, ואז מישהו אחר הגיב ואמר: "הנה עוד אחד שהרשות שטפה לו את המוח." אז סבבה, תעשנו, תעשו מה שבראש שלכם, אבל מפה ועד להכחיש שלסמים אין השפעות רעות? כל מה אתם כותבים הם תירוצים עלובים ועל כמה שזה לא מזיק ושפרסומות סתם שוטפות את המוח. אני מעריכה מאוד את האלו שמודעים לכל הנזקים אפילו אם הם מעשנים. אבל מעצבן אותי אנשים כאלה שנאחזים בתירוצים מפגרים ושקשה להם להודות באמת המרה. ועכשיו, אתם בטח כולכם תתנפלו עליי ותכחישו כמו תמיד את הכל..

tiger

New member
אם אתה קורא רק כותרות אז מה הטעם?

הכתבה שהיזכרת שמופיעה כאן למעלה ניכתבה ע"י עורך דין פלילי בישראל.מישהוא שמכיר את העסק קצת יותר טוב מימך וקצת הרבה יותר אמין מימני למשל...קודם תיקרא אחר כך תחזור.זו חוכמה מאוד קטנה להוציא דברים מהקשרם וליקרא רק מה שנוח.וכשהחבר פלד אמר שיש לכל הסמים גם נזקים אני הייתי הראשון שהסכים איתו ואני אחד משני המנהלים של הפורום הזה ואני יודע שהמנהלת השניה מסכימה איתו על זה גם...אז על מה הרעש? גם לסיגריות יש נזקים ברורים ויש אנשים שבוחרים להיתעלם להם וזו זכותם המלאה... זה עולם חופשי.מה שאנחנו בסך הכל אומרים זה שהוא צריך ליהיות טיפה יותר חופשי.זה הכל.שום קונספירציות ושום שטיפות מוח.את זה עושה מספיק הרשות למילחמה בסמים אבל אני מבין שהעובדות או הכתבות והמחקרים שיש כאן פחות מענינים אותך.חבל יש כאן חומר מצוין בדף הקישורים. t

tiger

New member
סליחה אנשלית הסכימה איתו הרבה לפני

לא שמתי לב...נו ועוד אומרים שאנחנו מעודדים ומסיתים את העם

זהר פלד

New member
ואנחנו חיים בשקר...

יש יופי של מאמרים על השפעות של סמים באתרים שבקישורי הפורום, והיתה תגובה אחת שטענה שאני עוד קורבן של הרשות... חוצמזה, יש שאלות של אנשים, וגם תשובות (רציניות). תחשבי מה שאת רוצה, אני לא יכול לשנות את זה במילא, אבל שפרי את טכניקת השיפוט שלך.

למעלה