חחח אייזה קטעים איתי :)

1HADAR1

New member
חחח אייזה קטעים איתי :)

אני נכנסת לפורומים אחרים..של כל מניי זמרות ובלה בלה... ואומרת שלום ובלה בלה.. ואייכשהו יוצא לי במקום להגיד כמה אני מעריצה את הזמרת שבאותו הפורום אני מספרת אייזה טרליון מילים על ליאל כמה שהיא מושלמת חחחחחחחחחחחח זה כזה מצחיק. ולקינוח?החתימה שלי. :) *עזבו,סתם התחרפנתי בלילה..תראו את השעה...!*

אה פששש יפה לך..

משעמם לך בחיים ילדה אה? עלק אוהבת את שרית ויש לך 4 דיסקים שלה..

1HADAR1

New member
:/ מה לעשות שאני ילדה טובה!:)

לא עוברת על החוק. במה שקשור לזמרים טובים ליאל ושרית הן הכי שוות! וגם רוני.אבל רוני לא שווה 50 שקלים! ליאל שווה הכל! :) ושרית...היא שווה אם זה במבצע (חחחח!!)

sisty

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo13.gif.

בחיי אין לך חיים !!

מה זה השטויות שלךךךךךךך נכנסת לפורמים של זמרים אחרים ואומרת שאת אוהבת אותם חחחחחח מה חשבת שלא נעלה עלייך ???????

1HADAR1

New member
פחחחחחחחחחחחחחחח........

לא אמרתי שאני שונאת אותם. אני אוהבת אותם. אבל ליאל מספר אחת. יש הבדל.תשמעו ו-->תשתקו! (אסור לקלל,נכון?!) באסה. :)

1HADAR1

New member
כנסי(2) וקבלי הסברררר :)

תראי,התכוונתי למשהו אחר לא בצורה של ירידה,התכוונתי כמו ההודעה שכתבתי בפורום רוני..ואני מצטטת: ר-ו-נ-י!!! היא ממש ממש ממש חמודה ויש לי את הדיסק שלה ו.... האמת היא שפעם הייתי ממש מכורה לרוני,עכשיו כבר עברתי לליאל קולט,שאגב היא באמת זמרת שולטת (שמעתם שירים של ילדה בת 15 בכזאת מיקצועיות?!?!?!) ראית?! לא נכנסתי סתם.פשוט זה היה מן בלבול שבמקום לדבר על רוני דיברתי יותר על ליאל..)

טוב קלטתי

אבל הקטע הוא שאת אומרת שאת נכנסת לפורמים של אחרים וזה לא משנה אם את אוהבת את שרית סבבה לך תהני אני יודעת ששרית שווה היא כזאת מלאך

למעלה