חחח אני יודעת שחרשנו את כול

RJlake

New member
חחח אני יודעת שחרשנו את כול

השאלונים האפשריים אבל ראיתי את זה בפורום "חברים" וזה חמוד כזה את החלטתי שבכול זאת אני אשים את זה פה... מה המאכל האהוב עלייך: מה המאכל הכי מוזר שאכלת: מה המאכל השנוא עלייך: האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה: איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר: אי-פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם: יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב: מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון? אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה? איזו גבינה אתה הכי אוהב? איזו עוגה אתה הכי אוהב? האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות? מה הירק האהוב עלייך? מה הפרי האהוב עלייך? מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה? מה המשקה שאתה הכי אוהב? אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום? אתה שותה אלכוהול? מה הממתק האהוב עלייך? מה החטיף האהוב עלייך? איזה שוקולד אתה הכי אוהב? אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב? אתה אכול גלידה בכוס או בגביע? איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט? איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב? מה אתם מעדיפים: שווארמה או פלאפל? חומוס או טחינה? שתייה רגילה או דיאט? צ'יפס-מטוגן או בתנור? תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי? ביסלי גריל או ברביקיו? סלט פירות או סלט ירקות? ספרייט או פאנטה? ארטיק או גלידה? בירה שחורה או לבנה? גבינה 3, 5 או 9 אחוזים? שוקולד מריר או שוקולד חלב? שוקולד חום או שוקולד לבן? תפוח ירוק צהוב או אדום? פלפל אדום ירוק או צהוב? קפה שחור או נס קפה? פיצה או המבורגר? האם ב-24 שעות האחרונות... שתית מילקשיק? אכלת משהו חריף? אכלת משהו מתוק? אכלת איזשהו חטיף? אכלת סוכריה על מקל? לעסת מסטיק? שתית אלכוהול? בישלת משהו? הוספת מלח לאוכל? הוספת קרח לשתייה? חיממת משהו במיקרו? אכלת משהו כחול? שתית משהו ישר מהבקבוק? קנית משהו לאכול? הרתחת מים? הכנת אוכל למישהו אחר? צחצחת שיניים?

RJlake

New member
התשובות שלי...

מה המאכל האהוב עלייך:ספגטי ופיצה מה המאכל הכי מוזר שאכלת:אממ סושי מה המאכל השנוא עלייך:פשטידות האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה:אמממ לא איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר:עגבנייה אי-פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם:לאאא איכס! יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:בבוקר כריות מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון?לחמנייה ויוגורט אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה?ספגטי או פיצה.. איזו גבינה אתה הכי אוהב?צהובה איזו עוגה אתה הכי אוהב?שוקולד האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות?לא מה הירק האהוב עלייך?אמממ אני שונאת ירקות!!!!!! מה הפרי האהוב עלייך?אפרסק מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה?מים מה המשקה שאתה הכי אוהב?קולה אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום?לא אתה שותה אלכוהול?לא מה הממתק האהוב עלייך?שוקולד מה החטיף האהוב עלייך?במבה איזה שוקולד אתה הכי אוהב?m&m אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב?שוקולד ובננה אתה אכול גלידה בכוס או בגביע?כוס איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט?אורביט איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב?תות מה אתם מעדיפים: שווארמה או פלאפל?פלאפל חומוס או טחינה?חומוס שתייה רגילה או דיאט?רגילה צ'יפס-מטוגן או בתנור?מטוגן תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי?פירה ביסלי גריל או ברביקיו?גריל סלט פירות או סלט ירקות?ירקות ספרייט או פאנטה?שום דבר שניהם מגעילים! ארטיק או גלידה?ארטיק בירה שחורה או לבנה?איכס...שניהם! גבינה 3, 5 או 9 אחוזים?9 אחוז שוקולד מריר או שוקולד חלב?חלב שוקולד חום או שוקולד לבן?חום תפוח ירוק צהוב או אדום?ירוק פלפל אדום ירוק או צהוב?שום דבר פילפל מגעיל! קפה שחור או נס קפה?לא זה ולא זה פיצה או המבורגר?פיצה האם ב-24 שעות האחרונות... שתית מילקשיק?לא אכלת משהו חריף?לא אכלת משהו מתוק?כן אכלת איזשהו חטיף?כן אכלת סוכריה על מקל?לא לעסת מסטיק?כן שתית אלכוהול?לא בישלת משהו?לא הוספת מלח לאוכל?לא הוספת קרח לשתייה?כן חיממת משהו במיקרו?לא אכלת משהו כחול?לא שתית משהו ישר מהבקבוק?כן קנית משהו לאכול?לא הרתחת מים?לא הכנת אוכל למישהו אחר?לא צחצחת שיניים?כן

jt fan

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

מה המאכל האהוב עלייך:פיצה. מה המאכל הכי מוזר שאכלת:אממממ האמת אני לא מוכנה לנסות שום דבר.. חחחחח אני לא אוכלת דברים מוזרים
מה המאכל השנוא עלייך:עוףף...בשר...רצחחחחחחח!!!!!! האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה:אני מניחה שדייסה.. איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר:סטייק או כל דבר כזה מבשר.. אי-פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם:בעעעעעעע
יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:אני תמיד, אבל ת-מ-י-ד אוכלת במבה.. מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון?טוסט. אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה?פיצה. איזו גבינה אתה הכי אוהב?לא אוהבת גבינות.. איזו עוגה אתה הכי אוהב?"היער השחור".. למי שמכיר.. האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות?לההה.. מה הירק האהוב עלייך?אין כזה.. מה הפרי האהוב עלייך?תפוח..יאמי
מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה?מים. מה המשקה שאתה הכי אוהב?דיאט קוקה קולה. אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום?יותר!... אתה שותה אלכוהול?איכסה...לא. מה הממתק האהוב עלייך?שוקולד לבן רולזזז! מה החטיף האהוב עלייך?במבה רולזזז כפולל!! איזה שוקולד אתה הכי אוהב?לבן עם עוגיות של עלית
וכמובן פררו רושה.. אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב?שוקולד לבן וקוקוס אתה אכול גלידה בכוס או בגביע?כוס. איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט?מאסט.. שאני לועסת עכשיו.. איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב?קינמון!
מה אתם מעדיפים: שווארמה או פלאפל?לא זה ולא זה. חומוס או טחינה?לא זה ולא זה. שתייה רגילה או דיאט?דיאט. צ'יפס-מטוגן או בתנור?מטוגן. תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי? ביסלי גריל או ברביקיו?גריל. סלט פירות או סלט ירקות?לא זה ולא זה.. ספרייט או פאנטה?ספרייט. ארטיק או גלידה?גלידה
בירה שחורה או לבנה?איכסססססססססס! גבינה 3, 5 או 9 אחוזים?
שוקולד מריר או שוקולד חלב?שוקולד חלב..כמובן... שוקולד חום או שוקולד לבן?שוקולד לבן!!
תפוח ירוק צהוב או אדום?אדום
פלפל אדום ירוק או צהוב?לא זה ולא זה. קפה שחור או נס קפה?בעעעע על כל הקפה למיניהם
פיצה או המבורגר?פיצה
האם ב-24 שעות האחרונות... שתית מילקשיק?לא. אכלת משהו חריף?לא. אכלת משהו מתוק?כן. אכלת איזשהו חטיף?כן. אכלת סוכריה על מקל?לא. לעסת מסטיק?כרגע.. שתית אלכוהול?לא. בישלת משהו?לא. הוספת מלח לאוכל?ברור!! הוספת קרח לשתייה?לא. חיממת משהו במיקרו?לא. אכלת משהו כחול?לא. שתית משהו ישר מהבקבוק?מים.. בקבוק חצי ליטר.. קנית משהו לאכול?לא. הרתחת מים?לא. הכנת אוכל למישהו אחר?לא. צחצחת שיניים?כן.

עכשיו שלי... :( השאלות מגרות אותי

ואני בצום :( מה המאכל האהוב עלייך:שוקולד מה המאכל הכי מוזר שאכלת:ליצ'י <זה פרי מגעיל ביותר! לא מליצהההה> מה המאכל השנוא עלייך:עדשים.. בעעעע האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה:חחח מאיפה לי.. איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר:בשביל מיליון דולר אני יאכל הכל.. אי-פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם:לאאא יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:קורנפלקס.. ובימים של דיאטה 2 פרוסות לחם קל עם גבינה בעעעעעעע מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון?לא זוכרת.. אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה? שוקולדדדדד איזו גבינה אתה הכי אוהב?רגילה.. לבנה איזו עוגה אתה הכי אוהב?עוגת שוקולד האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות?
מי לא? מה הירק האהוב עלייך?מלפפון מה הפרי האהוב עלייך?לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא דומה לאפרסק אבל הוא שעיר... מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה?מים.. או קולה מה המשקה שאתה הכי אוהב?קולה אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום?לא.. אתה שותה אלכוהול?לא מה הממתק האהוב עלייך?שוקולד.. מה החטיף האהוב עלייך?במבה איזה שוקולד אתה הכי אוהב?כולםםםם אבל הכי אגוזים.. אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב?מסטיק ושוקולד אתה אכול גלידה בכוס או בגביע?כוס איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט?אורביט איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב?פינה קולדה.. בקוקטל של מאסט.. מה אתם מעדיפים: שווארמה או פלאפל?פלפל.. אני צמחונית חומוס או טחינה?חומוס שתייה רגילה או דיאט?דיאט יותר טעים.. צ'יפס-מטוגן או בתנור?מטוגן תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי? ביסלי גריל או ברביקיו?ברביקיו סלט פירות או סלט ירקות?פירות ספרייט או פאנטה?פאנטה ארטיק או גלידה?ארטיק בירה שחורה או לבנה?שחורה גבינה 3, 5 או 9 אחוזים?5 שוקולד מריר או שוקולד חלב?חלב שוקולד חום או שוקולד לבן?חום תפוח ירוק צהוב או אדום?אדום פלפל אדום ירוק או צהוב?אדום רולזז קפה שחור או נס קפה?נס קפה פיצה או המבורגר?פיצה האם ב-24 שעות האחרונות... שתית מילקשיק?לא אכלת משהו חריף?לא אכלת משהו מתוק?לא אכלת איזשהו חטיף?לא אכלת סוכריה על מקל?לא אני בדיאטה וכל השאלות מגרות אותי! לעסת מסטיק?לא שתית אלכוהול?לא בישלת משהו?כן הוספת מלח לאוכל? כן הוספת קרח לשתייה?לא חיממת משהו במיקרו?כן.. לא זוכרת מה אכלת משהו כחול?א.. שתית משהו ישר מהבקבוק?
קנית משהו לאכול?לא הרתחת מים?לא הכנת אוכל למישהו אחר?לא.. למה מה קרה?! צחצחת שיניים?כן..

Justin RuLeZ

New member
שלי..

מה המאכל האהוב עלייך:שניצל של אמא חחח מה המאכל הכי מוזר שאכלת:סרטן מה המאכל השנוא עלייך:כל מה שיש בו פטריות האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה:דייסה?חחח סתאם.. איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר:חרקים זוחלים וכל מה שדומה אי-פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם:ממש לא יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:סלט(דייאטה) מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון?כלום אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה?שניצל של אמא איזו גבינה אתה הכי אוהב?לא אוהבת לא גבינה ולא נקניק איזו עוגה אתה הכי אוהב?עוגת שוקולד האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות?חחח כן מה הירק האהוב עלייך?מלפפון מה הפרי האהוב עלייך?אין כזה מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה?קולה מה המשקה שאתה הכי אוהב?תות בננה אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום?ממש לא אתה שותה אלכוהול?לפעמים מה הממתק האהוב עלייך?שוקולדדד מה החטיף האהוב עלייך?פסק זמן איזה שוקולד אתה הכי אוהב?שוקולד מריר ואגוזים אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב?פצפוצי שוקולד ותפוח אתה אכול גלידה בכוס או בגביע?גם וגם איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט?אורביט איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב?תות מה אתם מעדיפים: שווארמה או פלאפל?שווארמה חחח חומוס או טחינה?חומוס שתייה רגילה או דיאט?רגילה צ'יפס-מטוגן או בתנור?מטוגן תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי?פירה ביסלי גריל או ברביקיו?ברביקיו סלט פירות או סלט ירקות?סלט פירות ספרייט או פאנטה?ספרייט ארטיק או גלידה?גלידה בירה שחורה או לבנה?שחורה אבל גם לבנה טובה גבינה 3, 5 או 9 אחוזים?3 % כמו שאמרתי אני בדיאטה שוקולד מריר או שוקולד חלב?מריר שולטטט שוקולד חום או שוקולד לבן?חום תפוח ירוק צהוב או אדום?אדום הכי עסיסי פלפל אדום ירוק או צהוב?אדום קפה שחור או נס קפה?נס קפה פיצה או המבורגר?פיצה האם ב-24 שעות האחרונות... שתית מילקשיק?לא אכלת משהו חריף?כן אכלת משהו מתוק?כן אכלת איזשהו חטיף?לא אכלת סוכריה על מקל?לא לעסת מסטיק?כן שתית אלכוהול?כן בישלת משהו?כן הוספת מלח לאוכל?לא הוספת קרח לשתייה?לא חיממת משהו במיקרו?כן אכלת משהו כחול?לא שתית משהו ישר מהבקבוק?לא קנית משהו לאכול?לא הרתחת מים?לא הכנת אוכל למישהו אחר?כן צחצחת שיניים?כן

Raph Rulz

New member
אני!!!../images/Emo98.gif

מה המאכל האהוב עלייך: וג'ומייט- רק מי שאוסטרלי יידע מה המאכל הכי מוזר שאכלת:וג'ומייט מה המאכל השנוא עלייך: עוגיות קוקוס האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה: חלב אם איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר: לא כשר אי-פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם:דפנטלי נוט יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:לא מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון?אני בצום ככה שדי קשה לזכור אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה? אבטיח איזו גבינה אתה הכי אוהב?נפוליאון עם זיתים איזו עוגה אתה הכי אוהב? בראוניז האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות?לא מה הירק האהוב עלייך? עגבניה/ אבטיח אם אפשר לקרוא לזה ירק אחרי הכל זה צומח באדמה...
מה הפרי האהוב עלייך?תות מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה? מים מה המשקה שאתה הכי אוהב? ספיידר (שוב רק לאוסטרלים) אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום?לא אתה שותה אלכוהול?ממש לא מה הממתק האהוב עלייך? הדברים הארוכים בצורת גליל ארוך שהם בד"כ אדומים או שחורים עם לבן בפנים מה החטיף האהוב עלייך? צ'יפס שמנת ובצל איזה שוקולד אתה הכי אוהב? לבן אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב? פונץ' מסטיק אתה אכול גלידה בכוס או בגביע?גם וגם איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט? אורביט איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב? פירות מה אתם מעדיפים: שווארמה או פלאפל?שווארמה חומוס או טחינה? חומוס שתייה רגילה או דיאט? רגיל צ'יפס-מטוגן או בתנור?מטוגן- אני מקווה שעד עכשיו הבנתם שאני לא חובב של אוכל בריא... תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי? פירה ביסלי גריל או ברביקיו?גריל סלט פירות או סלט ירקות?פירות ספרייט או פאנטה? פאנטה ארטיק או גלידה? ארטיק בירה שחורה או לבנה? שחורה גבינה 3, 5 או 9 אחוזים? 5 שוקולד מריר או שוקולד חלב? חלב שוקולד חום או שוקולד לבן?לבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפוח ירוק צהוב או אדום?אדום-ירוק פלפל אדום ירוק או צהוב? איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קפה שחור או נס קפה?איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פיצה או המבורגר? המבורגר- אני אלרגי לפיצה האם ב-24 שעות האחרונות... שתית מילקשיק?לא אכלת משהו חריף?לא אכלת משהו מתוק?לא אכלת איזשהו חטיף?לא אכלת סוכריה על מקל?לא לעסת מסטיק?לא שתית אלכוהול?לא אני בצום!!!! בישלת משהו?לא הוספת מלח לאוכל?לא הוספת קרח לשתייה?לא חיממת משהו במיקרו?לא אכלת משהו כחול?לא שתית משהו ישר מהבקבוק?לא קנית משהו לאכול? לא הרתחת מים?לא הכנת אוכל למישהו אחר?לא צחצחת שיניים?כן

רפאללללללללללללללל!!!!!

אני חייבת לדבר איתה מזה דחוף! אז לפני שאתה נוסע תתחבר לאיי סי מידי פעם.. כדי שנוכל לדבר...

jenngirl

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo82.gif

עוד פעם התחלת?!

תשובות שלי...../images/Emo9.gif

מה המאכל האהוב עלייך: פרגיות בפיתה,צ'יפס(כמו במקדונלדס) ופוטטו מה המאכל הכי מוזר שאכלת:מוח של איזה חיה
יש לצין שלא ידעתי מה אני אוכלת וישר הקאתי את זה
מה המאכל השנוא עלייך: כל משבא מהים ,מוח חחח
,כבד האם אתה זוכר מה היה המאכל הראשון שאכלת ? אם כן, מהו היה: לא איזה מאכל אתה לא מוכן לאכול בשום פנים ואופן, גם לא תמורת מיליון דולר:חרא,ג'וקים וחרקים אי-פעם אכלת חרקים וזחלים למיניהם:לאאא איכסס בעעע יש לך מאכל קבוע שאתה אוכל בבוקר/צהריים/ערב:לא מה היה הדבר האחרון שאכלת לפני שהתחלת לענות על השאלון?: אוכל תאילנדי אם היית צריך לאכול רק משו אחד כל החיים, מה זה היה?:פרגיות בפיתה,צ'יפס(כמו במקדונלדס) ופוטטו(אם זה לא היה משמין) איזו גבינה אתה הכי אוהב?: עמק איזו עוגה אתה הכי אוהב?: עוגות גבינה ועם ריבת חלב האם אי פעם אכלת שוקולד למריחה עם האצבעות?: לא חח יש דבר כזה? מה הירק האהוב עלייך?: מלפפון מה הפרי האהוב עלייך?: בננה ומנגו מה המשקה שאתה שותה הכי הרבה?: מים מה המשקה שאתה הכי אוהב?: קולה אתה מקפיד לשתות 8 כוסות מים ביום?: לא למה מישהוא כן? חח אתה שותה אלכוהול?: לפעמים מה הממתק האהוב עלייך?: אין מה החטיף האהוב עלייך?: במבה איזה שוקולד אתה הכי אוהב?: חלב אילו 2 טעמים של גלידה אתה הכי אוהב? :ריבת חלב ועוד משהוא לא עולה לי עכשיו כשבאים לחנות אז רואים מה יש אתה אכול גלידה בכוס או בגביע?: בכוס איזה מסטיק אתה מעדיף, מאסט או אורביט?: אורביט איזה טעם של מסטיק אתה הכי אוהב?: מנטה מה אתם מעדיפים: שווארמה או פלאפל?: שווארמה חומוס או טחינה?: חומוס חריף שתייה רגילה או דיאט?: רגילה צ'יפס-מטוגן או בתנור?: מטוגן תפוח אדמה-בתור פירה או אפוי?: פירה ביסלי גריל או ברביקיו?: גריל סלט פירות או סלט ירקות?: ירקות ספרייט או פאנטה?:
לא זה ולא זה ארטיק או גלידה?: גלידה סתם ככה ואם חם לי אז ארטיק בירה שחורה או לבנה?: שחורה גבינה 3, 5 או 9 אחוזים?: לא יודעת נו העמק הרגיל שוקולד מריר או שוקולד חלב?: חלב שוקולד חום או שוקולד לבן?: חום תפוח ירוק צהוב או אדום?: ירוק פלפל אדום ירוק או צהוב?: ירוק קפה שחור או נס קפה?: נס קפה פיצה או המבורגר?: המבורגר האם ב-24 שעות האחרונות... שתית מילקשיק?: לא אכלת משהו חריף?: כן אכלת משהו מתוק?:כן אכלת איזשהו חטיף?:לא אכלת סוכריה על מקל?:לא לעסת מסטיק?:כן שתית אלכוהול?:לא בישלת משהו?:לא הוספת מלח לאוכל?:לא הוספת קרח לשתייה?:כן חיממת משהו במיקרו?:כן אכלת משהו כחול?:לא ולא עולה לי שום דבר כחול שאפשר לאכול
שתית משהו ישר מהבקבוק?:כן קנית משהו לאכול?:הזמנתי בטלפון הרתחת מים?:לא הכנת אוכל למישהו אחר?:לא צחצחת שיניים?:כן

למעלה