חחח אנשים מתקשים להאמין ולקבל את העובדה שאני

מקמיקא

New member
מה זאת אומרת?

להאמין אני לא חושב שצריך להיות לך אכפת... אם הם מאמינים או לא זה עניין שלהם, אבל הם יווכחו עם הזמן אבל למה הם מתקשים לקבל את זה?

latebloomer66

New member
הם פשוט לא מודעים לזה שיש אנשים

שלא נמשכים למין ולא נמשכים לשום מין הם לא מצליחים להבין זאת וחבל .

star2o

New member
שלום לכלכם,

אני חדשה בפורום הזה. אז נעים מאוד להכיר, אני א-סקסואלית ומקווה לאוזן קשבת מצידכם... יום נעים לכם!

star2o

New member
אני חושבת

שהאנשים מתקשים לקבל את זה שאת א-סקסואלית אולי בגלל שהם קצת מקנאים על כך שאת לא כמו כולם....זה פשוט קינאה לפי דעתי שאת לא כמו כל העדר.....שהולך אחר היצר.....

p019

New member
חלק מהחיים

יש אנשים לא מסוגלים לקבל תפיסות עולם ששונות משלהם בפרמטרים מסוימים. זה מה יש, וצריך להכיר בזה. אין צורך שכל האנשים בעולם יקבלו אותנו. צריך שאחוז מספיק מהם יקבל. זה כועב אם במקרה זה אדם שקרוב אלינו, אבל חוץ מלהוריד לו טלוויזה על הראש (סליחה - אבל הפירסומת המעצבנת לטלוויזה בצד בילבלה אותי
) עדין לא מצאתי לזה פיתרון.

latebloomer66

New member
לא הבנתי מה עומד מאחורי ההודעה שלך בכל מקרה

נורא מעצבנים אותי כל האנשים שאומרים לי "אין סיכוי שאת א-סקסואלית" "לא את פשוט לא כזו" "לא יכול להיות" אפשר לחשוב ? מה עשיתי ? יצאתי מהארון והצהרתי שאני לסבית ?? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא בסה"כ הצהרתי שבחיים לא אתקרב לכל הנושא שנקרא מין ילדים כנראה ולא יהיו לי וגם לא בן זוג בת זוג לא נמשכת לא לבנות לא לבנים לא לעצמי ולא לכלוםםם ולא למין ולא לשום דבר שקשור לזה מה כל כך קשה להבין בזה? יש אנשים שלא אוהבים מין לפי דעתי מין זה דבר מאוד שולי ומיותר בעולם ואם היה אפשר לבטלו הייתי עושה זאת בשמחה .

p019

New member
כמו שניסיתי להסביר בהודעה הקודמת

יש אנשים שכשאת אומרת להם שאת א-מינית - לא חושבים עליך כי אם מה זה אומר עליהם. כן, זה לא אומר כלום, אבל מה לעשות, יש אנשים כאלו (וארבה) בעולם. אם את א-מינית זה אומר שמין זה לא חובה? זה אומר ... טוב, אני חושבת שאת יכולה להמשיך את זה לבד. זה כמובן לא מה שאנחנו אומרים - אבל יש אנשים אנשים כאלו שקשה להם לקבל שאנשים יכולים להיות שונים מהם בלי שזה יגיד משהו אליהם. וכמובן יש את המשפחה, שזו כבר שאלה אחרת, הם רוצים שיהיה לך טוב ומבחינתם טוב זה משפחה וילדים. כשאת אומרת שאת א-מינית זה מוריד את הסיכוי למשפחה וילדים (אם כי אני רוצה להעמין שלא מעלים את אותם) ולכן הם מודעגים.

למעלה