חחח באיזה חור שמו את אנדריי רומן וויקה

white angels

New member
חחח באיזה חור שמו את אנדריי רומן וויקה

והעכברים
מסכנה ויקה גם אני הייתי מתעלפת!
והממ ראיתי כבר את הפרק של היום ואני כבר אומרת,אין משהו ממש חדש..אלכסנדר מתכנן הרבה תכניות לחברה,קטיה מתמקמת בעבודה החדשה שלה אצל יוליאנה,ככה גם אצל אנדריי ורומן חוץ מויקה שמסרבת להשלים עם העבודה החדשה שלה..אתם כבר תראו למה אני מתכוונת
אבל הסוף של הפרק היה יפה..
וזהו..צפייה מהנה למי שרואה היום

rz10

New member
חחחחחח כן חור החורים!

אבל אני יכולה להבטיח שהם יהנו במקום הזה ;-] הם ישארו שם לאורך דיי לא מעט פרקים למען האמת..

white angels

New member
אבל זה היה עצוב..../images/Emo58.gif

איך שמועצת הנשים נפרדו מהם,הן אפילו הצטערו על ויקה! (ושנייה אחר כך התחרטו שהצטערו עליה
) אררר מקווה שתקופת השלטון של אלכסנדר תיגמר מהר,ממה שראיתי לעובדים שם יהיו חיים קשים
חח ולפי מה שאני רואה יהיו קטעים קורעים במחלקת ייצור

rz10

New member
זה היה ממש מצחיק XDDDD

איזה עצוב, זה היה קורע XDDDDD לא הגזימו, זה לא שהם נסעו לחוץ לארץ וכן, יהיו קטעים ממש קורעים במחלקת הייצור XD

white angels

New member
חח כן אבל בכל זאת..

הם כבר לא בעלי החברה,ואף אחד לא מת על אלכסנדר
והקטע עם ויקה ואוריאדוב ושורה חחחחח זה היה ענק
אוריאדוב הזה חרמן זה לא מילה

white angels

New member
חחחחחח מלינובסקי והדלת..

אתה רוצה להרכיב פלדלת? חחחחחחחחח
ענקקק..איזה מצחיק הואא! סתם ראיתי עוד פעם את הפרק..לא היה לי כ"כ מצב רוח..

m2love

New member
חחחחחחחחחח

איזה פרק מצחיק!
חחחח קר צחקתי בפרק הזה! והמזכירה הזאת של יוליאנה איזה מעצבנת היא ... בעעעעעעעעעע ורומן הוא כלכך מצחיק!
עם הדלת חחחחחח ואוריאדוב החרמן הזה..!

white angels

New member
אוחחח אנדריי../images/Emo99.gif

עוד מוקדם לשים את התיק הזה בארכיון
שימו לב חבר'ה היום הייתה לחיצת יד היסטורית! אלכסנדר ואנדריי! שימו לב היטב כי זה לא יחזור על עצמו!

אחלה פרק

הפרק היה ממש ממש מצחיק, בטח מי שלא גדל ברוסיה ולא יודע רוסית ומנטליות רוסית לא הבין הרבה קטעים שהיו ממש ממש מצחיקים - כולל מוזיקה, "קומפוט" של מלינובסקי וכו'!

white angels

New member
והדלת! הדלת!

אתה רוצה להתקין פלדלת? אה לא? אתה רוצה להוריד את הידית? אבל אז נהיה לכודים פה בפנים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואיך הוא אומר-"תראה איזה נשים לבביות יש פה"
והקטע עם הקומפוט
מלינובסקי שולט!
ונראה לי יהיו הרבה צחוקים עם איוון וזינה האלו..."איזה כולרות, הם באו לרגל פה ולפטר את כולנו"
היה פרק חמוד מאוד היום! מקווה שאם כבר מורחים שימשיכו להיות פרקים נחמדים כאלה,כי אז זה לא יהיה כ"כ נורא

m2love

New member
חחחחח

אין על רומן!!! חחחחח המוזיקה הזו הייתה די מוכרת לי..רק אין לי מושג מאיפה.. חחחחח קומפוט
אוחחחח זה היה מצחיק!!!!
חחחח "אל תענטזי ככה את התחת" חחחחח
הם ראסמי יהיו צחוקים עם האיוון והזינאידה האלו... חחחח רומן רואה בכל מצב את הכי טוב שיש! חחח הוא אופטיטמי
חחח כמה "חחחחח" בתגובה אחת
מקווה שיהיו פרקים חמודים כאלו בהמשך

white angels

New member
המוסיקה הזאת זה

השיר שאנדריי שר לקטיה בקריוקי: קטיה-קטרינה
כן זה מה שאני אוהבת ברומן,הוא מוציא מכל מצב את המיטב
זאת הגישה..

rz10

New member
חחחחחחח עם הקומפוט ברור!

כן הוא אופיטמי חמוד כזה :] אני חולה על השחקן וגם הדמות לא רעה, חוץ מהעובדה שברוב המקרים היא מנוולת -.-

white angels

New member
חח כן הוא מנוול

אבל כזה מצחיק
ונכון הוא לא סובל את קטיה וזה,אבל בינינו גם קירה,אלכסנדר ועוד כמה לא מתים עליה..

rz10

New member
כן, כי כולם חיים בעולם מפגר של סטיגמות

ובסדרה זה יותר מדי קיצוני בעיני.. וכן, הוא ממש מצחיק, אם לא חוש ההומור שלו הסדרה הייתה יכולה להיות יבשה למדי

white angels

New member
טוב זה סדרה

ברור שזה יהיה יותר קיצוני ממה שקורה במציאות.. וכן,חוש ההומור שלו די תורם לאווירה של הסדרה אבל גם אנדריי נורא מצחיק,הציניות שלו, וגם לויקה יש קטעים

למעלה