חחח גינדיס של הערבים חחחחחח

or779900

New member
חחח גינדיס של הערבים חחחחחח

פתחו לעצמם משחק חחחחחחח מי שיפתח משתמש רק לראות את המשחק כמו שעשיתי יראה שזה אחד לאחד אותו דבר רק שינויים בגרפיקה ובכל מיני דברים אחרים חחחחחח חוץ מזה שיש שם קצת חוקים ודברים שונים מגינדיס חחחחחח http://s2.warleader.com/index.php חחחחח היה מצחיק להירשם ולראות שזה כמעט אותו דבר, דרך אגב המשחק הוא בערבית \ אנגלית חחחחחח תודה לאיטלקי שאמר לי על המשחק הזה במסן והביא לי לינק חחחחח :)

ibs123

New member
אתה מפספס את הדבר הכי חשוב...

יש במשחק שלהם אפשרות להירשם כשחקן ממדינת ישראל נתניהו כל היום רוצה שיכירו בנו והנה הערבים מכירים בנו :D אללה יש שלום חחחח

nitzan456

New member
כמו החתימה שלך

.... (/¯'/................. ......//..¯/................ ......./ /..../............. .....¸·`¯¯´/'...'/¯´/...... ..\¯¨/......./..../.../'/... .('...'/~,......´..)´...)'). ./..../\.................\.. ...´·._ ..........\...''.... .......)..............\..... ......\.............\....... שלום איתם

ibs123

New member
אשכרה אותו משחק... הייתי שוקל תביעה

רוני\ויקטור הייתי שוקל תביעה , בחול אפשר לתבוע הרבה יותר מבארץ והם מליונרים הערבים האלה... אולי ככה תעשו מכה הקהילה הנאמנה דורשת דיבידינד על כל השנים :)

nitzan456

New member
גם הקהילה הבוגדת מבקשת דיבידנד .

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אותו זמן תורים , אותן הצעות אום , אותה הגבלת תורים , אותן מתקפות רוני\ויק\רון - תביעה

adi211211

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

לכו תתבעו תערבים האלה אולי עוד 30שנה תקבלו איזה שתי לירות

MarcoCohen

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראסמי רון אפשר לתבוע?

amith11

New member
על מה לתבוע?

לא מבין בחוקי משפט, אבל לפי הגיון ומה שקורה בעולם, כל פעם שמישהו ממציא משהו(ולא מוציא על זה פטנט) קמים לו מתחרים עם אותה גרסה של ה"מוצר" בסגנון קצת שונה. אולי ויק יוכל לתבוע ,אם הוא יוכיח שנגרם לו נזק (כלכלי ,או משהו בסגנון) למשחק שלו. חוץ מזה , צריך להוכיח במשפט, שהם בנו את המשחק על אותו רעיון תכנות של מפקד צבאות . אם התכנות שלהם שונה בבסיס שלו, לדעתי נגמר הסיפור.. אבל בהחלט שווה לבדוק את זה, אולי יש פה כסף להוציא ואני תמיד בעד להוציא כסף מערבים חח

MarcoCohen

New member
בגלל זה שאלתי אם הוא יכול לתבוע

גם אני לא מבין בכל החרטה הזה אבל מאיפה אני ידוע

למעלה