חחח היי :]

tot banna

New member
היי כולם, שאלה שמעניינת אותי.. ואשמח לתשובה

היי, תגידו .. מה דעתכם על פעמוני השלום הדור הבא?..:]

tot banna

New member
חח כן אבל..

התכוונתי כאילו, מה את חושבת בכלל , כאילו הם נראים טוב? הם נשמעים טוב.. הם צריכים לשפר משהו ?.. יש להם מעריצים...? מכירים אותם.. חח אני רוצה לדעת עוד... חשבתי על להיבחן..:]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifמממ

דבר ראשון- מי את, מאיזה סניף, שכבה.. הם אחלה להקה,ואין כל כך מה לשפר בהם:) ובטח מעריצים! כל הבוגרים והחניכים של מכבי פאנטים שלהםXD חח סתם.. זו להקה של התנועה, לא נראה לי שאמורים להיות להם מעריצים
אם תלכי להבחן- בהצלחה:) ד"א..אני רביד, סניף גדרה, שישיסטיות.. נעים להכיר:)

RED HEADed

New member
היי לך!

זה להקה ייצוגית של התנועה, ולדעתי הם נראים מעולה ונשמעים מעולה ואין הרבה מה לשפר. אולי הם יוכלו להגיד לך אחרת... מעריצים בטח שיש להם! *ואי איזה תזמון, בדיוק שיר התחלף והתחיל "ירח בעמק איילון"...* אני מניחה שאת בתנועה, כי את רוצה להבחן... אז בטח שראית- בכל הופעה שלהם, במפעלים וכולי...- את מלוא הבוגרים והחניכים "קופצים רוקדים" ושרים את השירים בעל פה כבר... אני מניחה שזה עונה על ההגדרה... חוץ מזה, אני חושבת שאם את שואלת את השאלות האלה בגלל שאת רוצה להבחן, את באה מהכיוון הלא נכון. אני אישית רוצה להיות שם כי זה להקה ייצוגית של התנועה. זה להראות מה התנועה שלך שווה, זה להופיע בתור חלק ממשהו.(חוץ מזה שזה נראה ממש כיף...
) בכל מקרה... בהצלחה לך! :)

tot banna

New member
חחח היי :]

אמ.. אני מעדיפה להישאר בעילום שם בנתיים ... סתם מסיבות אישיות... אבל הקטע שאני יודעת.. שבסניף שלי יש כאלה שלא ממש אוהבים את פעמוני השלום.. ויש כאלה שהיו מתים להצטרף אליהם עם רק ידעו לשיר או לרקוד.. אז אני לא יודעת כל כך...

tot banna

New member
בקיצור, פעמוני השלום..

מי בעד ומי נגד?, אשמח לשמוע המון תגובות :]

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifאם זה מה שאת רוצה..

מה אכפת לך מה אומרים?
ואין דבר כזה לא אוהבים.. הם פשוט לא מודים בזה

SoulDancer

New member
../images/Emo9.gif

ממ.. זה בסדר אם אני אענה על השאלות? היי אני יסמין, מפעמוני השלום.. אני יודעת שיש המון בוגרים שיש להם אנטי כלפינו ות'אמת? אני לא הכי מבינה למה.. אולי זה כי הם לא יודעים כמה חזרות והופעות יש לנו, אני יכולה להגיד לך שמתחילת אפריל ועד היום הופענו בלפחות 10 הופעות, כולם איכותיות, כמו עם נינט טייב ואליענה בקייר, מול רוה"מ ונשיא המדינה, בארצי, מול הרמטכ"ל ועוד... לעומת זאת, ולשמחתי הרבה, יש המון בוגרים שכן נהנים לראות אותנו ובסופו של דבר גם מי שלא אוהב וגם מי שכן-בהופעות שלנו קופץ ונהנה. חוץ מזה שברגע שיש נציגות של אותו סניף בלהקה, הם הופכים למעריצים מעולים
אקיצר-דבר ראשון תודה לכל התומכים פה..חחח ההופעה במחנה הולכת להיות מטורפת, והיא גם האחרונה שלנו השמיניות, אז אםאני בוכה אני מצטערת..חח ובקשר אלייך המתלבטת [סורי לא יודעת איך קוראים לך.
] את מוזמנת לבוא אליי ככה בשקט (אם את לא רוצה להזדהות) במחנה, יסמין מנס ציונה, ואני יכולה לתת לך יותרתשובות פנים אל מול פנים.. יום טוב אנשים:)

yaelula94

New member
רק עצה קטנה ../images/Emo3.gif

מה זה תשמרי על הקול שלך לפני האודישנים מניסיון

orlupo

New member
מה שאני מכיר שמפריע לאנשים...

פעמונים שבסניף לא מופיעים בכלל, לא מתפקדים והם בעצם רק בלהקה... זו תופעה שצריכה להיפסק אני חושב.

SoulDancer

New member
מממ

אני יכולה להתנגד? אני רכזת הדרכה צעירה הראל וטל מדריכים נוי דקל אחראית על להקה בסניף שלה ועל מסדרים והווי אלמוג מזכירה ליאור מדריכת חוץ נראה לי [סורי את כל תפקידי זכרון אף פעם לא הבנתי..] דור ונוי צוות פרסום אסתי סדנאות שני משולם טכני ואז יש עוד שלושה שהם לא הכי פעילים.. עכשיו-זה הרוב? מעבר לזה, קחו בחשבון שהיו סניפים שהימי פעילות שלהם עברו לימי חמישי שהם ימים שיש לנו חזרות-איך הם יהיו גם וגם? הסטיגמה הזאת על פעמונים למלמים הייתה נכונה בעבר, אבל כבר כ3 שנים שהיא לא נכונה כלל. זה ששניים שלושה הם לא פעילים-לא אומר שכל הלהקה ככה. בנוסף לכך, לכל מי שיגיע לאודישנים תוצג העובדה שאם הוא כרגע אינו פעילו הוא לא יוכל להתקבל. אז בבקשה-אני מאוד אעריך אם יפסיקו לחשוב שאנחנו למלמים, זה כבר כואב לשמוע...

הוא אמר שיש חלק... לא כולם.

מסכימה עם מה שאת אומרת, זה לא כולם.. אבל אלו שכן, זה מה שמפריע.

orlupo

New member
פירשת את דבריי בכיוון כ"כ לא נכון...

יסמין, לא התכוונתי להגיד שאת לא פועלת בתור בוגרת... ייתכן שהתופעה הצטמצמה בשנים האחרונות למרות שלדעתי היא השנה עוד הייתה קיימת... אני מעריך את המאמצים שגם באים מתוך הלהקה על מנת לצמצם אותה... גם אם זה רק 3 בוגרים, כנראה שהתכוונתי אליהם ולא אל השאר... לא באתי כאן לזלזל בעבודתו של אף בוגר. אור.

למעלה