חחח הפורום מת, אבל בכל זאת שאלה....

doritoosh10

New member
חחח הפורום מת, אבל בכל זאת שאלה....

יש לי את שתי הדיסקים המקוריים של IDDR (בקצב ישראלי וזה שבא עם השטיח ריקוד).. השטיח של IDDR התקלקל לי, וקניתי שטיח ריקוד חדש של ישפאר....רציתי לדעת אם אני יכולה לשחק עם הדיסקים של ה-IDDR בשטיח ריקוד אחר....בכל זאת חבל על הכסף=\ תודה רבה לעונים...

Tamar from IDDR

New member
מה קרה למשטח הריקוד?

ממליצה לך ליצור קשר עם נהתמיכהאו לשלוח לי מסר, רוב התקלות ניתנות לסידור, חבל על המשטח. "IDDR בקצב ישראלי" עובד עם כל משטחי הריקוד הקיימים, הדיסק שקיבלת עם המשטח עובד רק עם משטחי IDDR.

doritoosh10

New member
התקשרתי לתמיכה הטכנית,

ואמרו לי שתיקון יעלה לי בין 200 ל-300 שקל...אז עשיתי חישוב שכבר עדיף לי לקנות משטח חדש..אבל אבא שלי קנה לי של ישפאר כי נגמר המלאי של ה-IDDR.... יש דיסק שפועל גם עם שטיחים שלא של IDDR..נכון? איך קוראים לו?

Tamar from IDDR

New member
תיקון עולה 200 ש"ח... מה??!

יש לך משטח עם ספוג? זה לא נשמע לי הגיוני. חבל שקנית, הייתי עוזרת לך עם זה בשמחה. יש את הדיסק IIDR VIP A שזה כמו הדיסק שקיבלת עם המשטח אבל ללקוחות כל המשטחים.

doritoosh10

New member
היה לי משטח פשוט..אבל...>>

כל החיישנים שם נהרסו [בעצם חוץ מהאלכסונים...] וניסיתי את כל מה שאמרו לי ושום דבר לא עזר..וזה מה שאמרו לי... בשמחה הייתי קונה שטיח ריקוד של IDDR חדש...אבל אבא שלי קנה לי אחרי ששיגעתי לו את השכל את של הדאנסמאניה (ישפאר) ואני לא יכולה לבקש ממנו לנסוע שעה וחצי רק כדי להחליף..... ואיך קוראים לדיסק [ולא לגירסא]? כי שאלתי בחנות על זה ואמרו שאין דבר כזה.... ועוד שאלה אחרונה:] במשחק בקצב ישראלי...יש רק את התוספות [של העברית ואנגלית] או את כל המשחק? תודה רבה...

Tamar from IDDR

New member
תשובות

את המשחקים את יכולה להזמין מחנות האתר או בטלפון 03-9170776, תבקשי את תמר, ננסה לעשות לך הנחה
IDDR בקצב ישראלי כולל את המשחק עצמו, תוספות שונות, ושירים נוספים בעברית ובאנגלית.

למעלה