חחח חוסע... מצאתי את זה

sHotZy M

New member
YE../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

איזה כווווווסית
כפרות עלייך ניץ

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה חמודה!! וואי את ממש קטנה שם..... גרופית חמודה שלי

חחח את קולטת את העיניים שלי?

איזו הערצה.... ותביני שהלכתי להופעה הזאת לבדדדד חחחחחחח צצצ....צצ...צ...צ... היה כיף בתקופה הזאת... אבל אני לא מאחלת את זה לאף אחד...

DidjiT

New member
ראסמי איזה הערצה!!

מי ויתן ויום אחד תסתכלי עלי בעיינים האלה

sHotZy M

New member
לא רק לצבא

אלא לכל העולם, הארץ.. לכל המתנסים והאירגונים בארץ ובעולם לכל אוזן ואוזן לכל בית ובית לכל חור וסימטה לכל בית ספר מכללה ואוניברסיטה לכל עיתון מגאזין ירחון שבועון וירחון לכל ספר וספר שירים לכל איש אישה ילד ילדה לכל איש מקצוע לכל סרט,סדרה ותכנית טלוויזיה לכל מקום בילוי אפשרי בקיצור הבנת את המסר

אהה וחוסע...

אין לי כוח לשלוח לך עוד מסר... קיבלת ת'מסר שלי עם הקישור לבמה? אם כן, למה לא ענית זונה? אם לא... על הזין שלי
חחח די אני הורגת את עצמי....

יווווווווווווווווו ניצצצצצצצצצ'

את לא קולטת כמה מגניב... אני עשיתי שנה שעברה עבודה על אביב... ובנוסף עשיתי מצגת. נחשי איזה תמונה שמתי במצגת בגדול חחח את זאת!!! ואפילו לא ידעתי שזו את ... ואני כמעט יום יום מסתכלת במצגת.. יו זה פשוט מבדר

ואני כל הזמן חושבת

וואי איזה באסה שהילדה הזאת לא יודעת ששמתי אותה במצגת והצגתי מול כול הכיתה... וככה זה על התמונה איזה כמה שניות. חחח אז הנה עכשיו את יודעת

להההההההההה......../images/Emo12.gif

את כה עובדת עליי..... אין מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב איך לא זיהית שזאת אני אז? אני נראית אני לא? וואי אני בשוק!!! חחח באיזו זכות?!!? חצופה
סתם אבל יש לך את המצגת אז לשלוח לי? זה פאוור פוינט? חחח זה בכל מקרה מעניין... מצגת על אביב... למה עשית את זה? וואי סתומעעעעעע הו זה כה מרנין
מה כתבת על התמונה הזאת? בטח דיברת על ילדים מפגרים שלא לוקחים את כל העיניין בפרופורציות נכונות ועושים מאביב אממ משהו שהוא דוגרי לא...... עזבי אני יכולה לנתח את זה שעות נו ספרי ספרי! חחח אני מתרגשת
כה נהדר!

למעלה