חחח מן שאלון שכזה

m2love

New member
חחח מן שאלון שכזה../images/Emo3.gif

היות שהפורום די נטוש..ומזמן לא דיברנו על הסדרה שלנו..אז החלטתי לשאול אותכם כמה שאלות חחח... אז ככה : -מתגעגעים לסדרה? -עד כמה אתם מתגעגעים? -לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים? -איזה פרק הכי זכור לכם? -לאיזה דמות אתם הכי פחות מתגעגעים? -ראיתם כבר את השיר הפתיחה החדש?מה אתם חושבים עליו? -הורדתם את הפרקים במחשב?מה אתם חושבים על הפרקים?ואתם מתכוונים לצפות בהם שוב בטלויזיה? -עוד כמה זמן לדעתכם יחזירו את הסדרה? -אתם צופים בשידורים החוזרים? -מילה או משפט שאיזה דמות מסויימת אמרה שאף אף פעם לא תשכחו: טוב זהו..חחח זה מספיק !
ויום טוב

white angels

New member
יאללה,אני עונה!

-מתגעגעים לסדרה? כןן..אבל לא כמו שקודם.. -עד כמה אתם מתגעגעים? אמרתי למעלה..קצת קשה לי לומר כי סיימתי לראות את כל הפרקים לפני שבוע וחצי.. -לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים? נמ..אני חושבת שאנדריי ורומן
-איזה פרק הכי זכור לכם?הפרק שהיא חוזרת לחברה (קטיה) -לאיזה דמות אתם הכי פחות מתגעגעים? לא דמות..אלא מועצת הנשים
-ראיתם כבר את השיר הפתיחה החדש?מה אתם חושבים עליו?שיר מדהיםםםםם
אהבתי אהבתי ושוב פעם אהבתי! -הורדתם את הפרקים במחשב?מה אתם חושבים על הפרקים?ואתם מתכוונים לצפות בהם שוב בטלויזיה? כן,הפרקים האחרונים מדהימים ומעניינים
ואם תהיה לי הזדמנות אז ברור שכן..
-עוד כמה זמן לדעתכם יחזירו את הסדרה? עוד חודש-חודש וחצי משו כזה..השידורים החוזרים מתקדמים בקצב טוב.. -אתם צופים בשידורים החוזרים? לעיתים רחוקות.. -מילה או משפט שאיזה דמות מסויימת אמרה שאף אף פעם לא תשכחו: מה שקטיה אמרה בין הפרקים 60-70: "יקרה מה שיקרה אני לא אפסיק לחלום" ואני מסכימה איתה!
אחלה של שאלון אגב..מרינה שיחקת אותה

m2love

New member
ואני..../images/Emo13.gif

-מתגעגעים לסדרה?איך לא? -עד כמה אתם מתגעגעים?מאוד.. -לאיזה דמות אתם הכי מתגעגעים?אנדריי.. -איזה פרק הכי זכור לכם?שקטיה חוזרת לחברה..והפרק הזה שלקטיה היה יומולדת -לאיזה דמות אתם הכי פחות מתגעגעים?מועצת הנשים:\ -ראיתם כבר את השיר הפתיחה החדש?מה אתם חושבים עליו?ברור שראיתי..והשיר ממש מדהים -הורדתם את הפרקים במחשב?מה אתם חושבים על הפרקים?ואתם מתכוונים לצפות בהם שוב בטלויזיה?כן הורדתי..ולדעתי אלו ה-פרקים של הסדרה..אלו פרקים מדהימים..אין מילים חחח
וברור שאני אצפה שוב אני מחכה בקוצר רוח שיחזירו אותם.. -עוד כמה זמן לדעתכם יחזירו את הסדרה?חחח באוקטובור אז..זה עוד חודש וחצי ככה -אתם צופים בשידורים החוזרים?לפעמים..שיוצא -מילה או משפט שאיזה דמות מסויימת אמרה שאף אף פעם לא תשכחו:גם כמו מה שפנינית אמרה "יקרה מה שיקרה אני לא אפסיק לחלום" ועוד כמה משפטים שקטיה אומרת ורושמת ביומן שלה...אין מתי שהיא ככה לבד וחושבת וזה זה ממש ממש מרגש חח!

למעלה