וזה לא בהכרח אומר שכריס בארון..חח אבל אולי זה בעצם מכוון לאדם וככה כריס רוצה להגיד לאדם שהוא רוצה לברוח ולהתחתן איתו? ממ..מי כתב את זה? אגב זה השיר האהוב על ענבר..
והשיר הזה קראדמי מאודדדדדד מדבר על הבעיות ועל זה שהוא לא רוצה לחשוף אותם. והמשפט עם הפיל..שהם רואים את הבעייה אבל מעמדים פנים שהיא לא קיימת. וכל המשפחה של קריס אוהבים תשיר אז אולי יש סיבה חחחח קראדם
אבל the elephant in the room זה פשוט מושג שאומר נושא כבד בין אנשים שלא מדברים עליו. אין לזה קשר להומוסקסואליות או אדם.. כשראיינו אז את אדם המראיין הזכיר את הelephant in the room כי לא אמורים לדבר על המיניות של אדם ובכל זאת כולם איכשהו מתעניינים רק בזה.. ואדם באמת אמר לו שהפיל הזה ורוד חחחחחחחחחחחחחחחחח מתוק.. אבל זה לא משהו שספציפית מצביע על קראדם. הלוואי את יודעת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אכפת לי לתרגם את זה כמו שהעולם המדומין שלי טוב לו וכיף לו? לדעתי זה מסר סמוי מכריס לאדם , ואם משמיעים את זה אחורה שומעים "אדם-אדם-בוא-לקריסי"....בלופ. חחחח
אז כמו שכבר רובכם יודעים תודות לטרקול(!!!) זכיתי לראות את ההקרנה המוקדמת של הסרט '2012'. הסרט כולל בתוכו אפקטים מדהימים (שהשאירו אותי פעורת פה), אבל העלילה עצמה די קיצ'ית ומיותרת. קיוויתי ש TFM ישולב תוך כדי הסרט אבל הוא לא. הוא מושמע בכתוביות הסיום ומשום מה הוא היה נשמע לי שונה... יותר שקט. אולי זה רק אני. rider on a srorm דעתך בבקשה...
הוא עשוי בצורה מוצלחת וזה גם בדיוק הסרט לראות בקולנוע עם האפקטים והכל... נורא דרמטי ומרגש.. אבל העלילה די צפויה וקיטצ'ית. אבל ס"כ די נהנתי ממנו וממש התבאסתי שTFM היה בסוף הוא יכל להשתלב ממש יפה עם הסרט.. וזו באמת הייתה גירסא שונה.