חחח מעריצי קראדם ימותו מזה!

מירבי ת

New member
חחח מעריצי קראדם ימותו מזה!../images/Emo205.gif

מסתבר שלקריס יש שיר בדיסק שנקרא "The Truth" ויש בו שורה שאומרת: It's the elephant in the room למישהו זה מזכיר משהו?!
חחח גדול!!!!!פרויד היה מוחא כפיים בשמחה עכשיו.

t r e c o o l

New member
חח את המשפט הזה אדם לא המציא

וזה לא בהכרח אומר שכריס בארון..חח אבל אולי זה בעצם מכוון לאדם וככה כריס רוצה להגיד לאדם שהוא רוצה לברוח ולהתחתן איתו? ממ..מי כתב את זה? אגב זה השיר האהוב על ענבר..

InbarKiii

New member
חחח כןכן השיר האהוב עליי ../images/Emo23.gif

והשיר הזה קראדמי מאודדדדדד מדבר על הבעיות ועל זה שהוא לא רוצה לחשוף אותם. והמשפט עם הפיל..שהם רואים את הבעייה אבל מעמדים פנים שהיא לא קיימת. וכל המשפחה של קריס אוהבים תשיר אז אולי יש סיבה חחחח קראדם

mayarel

New member
נשמה הלוואי וזה היה אומר משהו

אבל the elephant in the room זה פשוט מושג שאומר נושא כבד בין אנשים שלא מדברים עליו. אין לזה קשר להומוסקסואליות או אדם.. כשראיינו אז את אדם המראיין הזכיר את הelephant in the room כי לא אמורים לדבר על המיניות של אדם ובכל זאת כולם איכשהו מתעניינים רק בזה.. ואדם באמת אמר לו שהפיל הזה ורוד חחחחחחחחחחחחחחחחח מתוק.. אבל זה לא משהו שספציפית מצביע על קראדם. הלוואי את יודעת.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מירבי ת

New member
יודעת יודעת , אבל מה אכפת לי לעגל ת'מרובע?

מה אכפת לי לתרגם את זה כמו שהעולם המדומין שלי טוב לו וכיף לו? לדעתי זה מסר סמוי מכריס לאדם , ואם משמיעים את זה אחורה שומעים "אדם-אדם-בוא-לקריסי"....בלופ. חחחח

מירבי ת

New member
וזה שכתבתי פעם כריס ופעם קריס ...

זה גם מסר סמוי , לא יכולה לספר לכם למי , יכולה - אבל אז אני אצטרך להרוג אתכם. האויב מאזין.... יצאתי בכבוד מהדיסלקציה , אה?

mayarel

New member
../images/Emo6.gif יהיה להם עוד מעט קונצרט משותף

עם אליסון. יש לקריס עוד הזדמנות .. חחחחחחחחחחחחחחחחח.... מי יודע.

מירבי ת

New member
נראה לי שקריס כזה קלולס..

הוא לא יזהה הזדמנות גם אם תיפול לו על הראש....

mayarel

New member
אולי יותר טוב. בכל זאת הוא נשוי חחחחחחחח

חמודי אבל. הייתי שמחה אם היה אחד טוב כמוהו לאדם

gwini1

New member
../images/Emo207.gif רשמים מ-2012...

אז כמו שכבר רובכם יודעים תודות לטרקול(!!!) זכיתי לראות את ההקרנה המוקדמת של הסרט '2012'. הסרט כולל בתוכו אפקטים מדהימים (שהשאירו אותי פעורת פה), אבל העלילה עצמה די קיצ'ית ומיותרת. קיוויתי ש TFM ישולב תוך כדי הסרט אבל הוא לא. הוא מושמע בכתוביות הסיום ומשום מה הוא היה נשמע לי שונה... יותר שקט. אולי זה רק אני. rider on a srorm דעתך בבקשה...

מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

הוא עשוי בצורה מוצלחת וזה גם בדיוק הסרט לראות בקולנוע עם האפקטים והכל... נורא דרמטי ומרגש.. אבל העלילה די צפויה וקיטצ'ית. אבל ס"כ די נהנתי ממנו :) וממש התבאסתי שTFM היה בסוף הוא יכל להשתלב ממש יפה עם הסרט.. וזו באמת הייתה גירסא שונה.

למעלה