חחח משהו שראיתי באיזה אתר

mEllie

New member
חחח משהו שראיתי באיזה אתר

אני לא יודעת אם זה אמיתי או לא.. אבל אתם, מעריצים ותיקים שכמותכם, תעשו טובה ותגידי לי מה נכון:) 1.בילי הוריד את העגיל באף כי הוא כל הזמן נתפס לו בגיטרה. 2.לטריי יש עגיל בפיטמה השמאלית. 3.טריי פעם אחת חלב כלב כי לא היה לו חלב לקפה. 4.בילי ומייק צימחוניים. 5.לטריי יש אשך אחד. 6.החתול של בילי ג´ו זירו מת במכונת כביסה.

הכל נכון

וזה טרה. לא טריי. ודוקי זה אאל"ט מה שהם קוראים למה שיוצא כשאוכלים אוכל מקולקל בסיבובי הופעות.

mogili

New member
tre=טרה Oם

ודוקי זאת מילה אחרת לחרא. בהתחלה הם רצו לקרוא לזה liquid dookie אבל הם חשבו שזה נשמע מגעיל מידיXD

כן.

אבל למה אמרת לי tre=טרה? את זה אני יודעת... אמרתי לה,שהשם שלו הוא לא טריי,אלה טרה.

mEllie

New member
אני יודעת שזה tre פשוט ככה היה'

כתוב ועשיתי העתק הדבק :) ותודה יאווו בילי צמחונייי או יה'':p

אני יודעת למה יש לטרה אשך אחד../images/Emo98.gif

אולי זה יישמע מצחיק, אבל קראתי באיזה אתר שיש לו אשך אחד בגלל תאונה מצערת על חד אופן

mogili

New member
אכן

הייתה לו תאונה על חד אופן, כשהוא למד בבצפר לליצנים

../images/Emo207.gif

אם אתם אוהבים את כל סדרות הנעורים האמריקאיות כמו:זואי101,לא מדהימה,זה כל כך רייבן,מגרש ביתי וכו´. או סרטים כמו:אקוומרין,מעודדות צמודות,יומני הנסיכה וכו´. זה המקום בשבילכם! אתם יכולים לשאול שאלות על כל סדרה או סרט ,לפרסם מידע,תמונות ואפילו לפרסם סיפורים משלכם שקשורים בנושא. מקווה שתהנו=] http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=25785 וחג שמח לכולם:)

למעלה