חחח ענק

The Flash

New member
חחח ענק

ידיעות אחרונות של היום, סקשן ראשי, עמוד 12: שובו של מסדר הבוקר "כך יפתח יומם של התלמידים בבית הספר בראשון לציון החל מה-1 בספטמבר: הים יגיעו לחצר בית הספר בבוקר לבושים בתילבושת אחידה. בחצר יערך מפקד שבו תיבדק הנוכחות, יונף דגל המדינה, ויושר המנון המדינה. בכיתה ימתינו התלמידים למורה בעמידה, וכשהמורה יכנס - יקדמו אותו בברכה. רק לאחר מכן יוכלו התלמידים לשבת, והשיעור יפתח" חחחחחחחחחחחח אני כל כך שמח שסיימתי ללמוד. אין לי כוח לכתוב את כל הכתבה אבל מה שכתוב שם בקיצור זה שמאיר ניצן החליט על זה ובית ספר שלא יעשה את זה לא יקבל תקציב מהעירייה. אה ולימור ליבנת שיבחה את מאיר ניצן שהוא עושה את זה. מסכנים התלמידים...כבר צבא .

cobainos

New member
../images/Emo6.gifטוב מאד!!

למרות שזאת הגזמה פראית,אולי זה יחדיר קצת משמעת בילדים המופרעים של היום.

חןשסק

New member
חח... זה רק נותן לתלמידים לגיטימציה

לישון עוד ולאחר.... למרות שזה יכול להיות נחמד
מזל שסיימתי ללמוד

C T S

New member
חחחחחחחחח

יש לך צבא מאמי. לי נשארה עוד שנה וסאלמת ל 12 שנות לימוד.

cobainos

New member
ואחרי זה גם לך יש צבא

ככה שלא ברור לי מה ניסית להגיד פה.

C T S

New member
אחי אני אמרת שאין?

פשוט היא כ"כ שמחה שנגמר לעומתי שיש לי עוד שנה ואז לחיי הגיהנום.

cobainos

New member
האמת

צודק.בי"ס זה כ י ף וגם אם תהיה שם טיפונת משמעת וחינוך לציונות לא יקרה כלום.ושתדעו שאני מתגעגע לזה לא רק מבחינת הכיף החברים והחופשים אלא גם בשביל העובדה שצריך להפעיל את המח הרבה,לא כמו בצבא.

Matanhirsch

New member
איפה ראיתם את זה??

לא נראה לי שבכלל יעשו עם זה משהו.. חח..בכתה ד'-ה' עשו לנו את זה!!!(בבית ספר בחו"ל..חחח) זה מצחיק!!

האמת לדעתי זה טוב אבל מוגזם

אפשר למשל לעשות את הטקס עם המנון והדגל רק ביום שישי למשל, ולקבל את המורים בעמידה כל יום.

Matanhirsch

New member
אצלנו(בגמנסיה) אמורים לקבל את

המורים בעמידה...לא שזה באמת קורה..חחחח רק מורה אחד מקפיד על זה...(אלוני למי שמכיר)

חןשסק

New member
בכל בית ספר כמעט אמורים לעשות את זה

גם בחטיבה שהייתי, במורדי הגטאות, היינו צריכים לעמוד אבל אחרי חודש כבר אף אחד לא הקפיד, וגם בתיכון שהייתי, יגאל אלון, עושים ככה בחודש- חודשיים הראשונים (בעיקר היודניקים חחח), בי"ב כבר לאף אחד לא איכפת, גם לא למורים... אולי רק למנהל או לסגנית...

Matanhirsch

New member
אצלנו(בגמנסיה) אמורים לקבל את

המורים בעמידה...לא שזה באמת קורה..חחחח רק מורה אחד מקפיד על זה...(אלוני למי שמכיר)

SNTQ

New member
לא נכון.. רוב המורים רוצים שיעמדו

לכבודם אצלנו רק שזה לא כזה קורה אבל הרוב די מקפידים.. ואלוני סתם מניאק..!

SNTQ

New member
אני עולה לי"א..

איזה כיתה את/ה?! איזה י"א היית כאילו?!

למעלה