חחח קבלו איזה קורע...

RJlake

New member
חחח קבלו איזה קורע...

את מי חיבק ג'סטין בפרימיירה (רמז, לא את קמרון) כבר דיווחנו לא אחת על הפרימיירה המוצלחת שהייתה לסרט "שרק 2" בפסטיבל קאן האחרון. אגב, הסרט יצא ביום רביעי לאקרנים בארצות הברית וכבר שבר שיא, הוא הכניס ביום הראשון להקרנתו למעלה מ- 11 מיליון דולרים. אבל בואו נחזור לפרימיירה. מסתבר שהסרט הוא לא רק מצחיק אלא גם מרגש. לפחות אם תשאלו את שני הגברברים, ג'סטין טימברלייק ואנתוניו באנדרס. ג'סטין ואנתוניו כל כך התרגשו בהקרנת הסרט עד שהחלו לבכות. על פי הדיווחים בכו השניים והחזיקו ידיים כאשר צפו באחת הסצנות המרגשות ביותר ב "שרק 2". אחרי ההקרנה באנדרס אמר לעיתונאים שקמרון הייתה בהלם כשהבחינה ששני הגברים בוכים ומנחמים זה את זה. "אני התחלתי לבכות לקראת סוף הסרט כי יש שם סצינה מאוד רומנטית ומרגשת. בסרט הדמות שאני מגלם (החתול במגפיים) אומרת 'אני רוצה לבכות' ובדיוק באותו רגע אמרתי את זה לאשתי (מלאני גריפית'), ג'סטין טימברלייק שישב לידי הסתובב ואמר לי 'גם אני בוכה', שנינו בכינו ביחד. החזקנו ידיים קצת כדי לנחם אחד את השני, אני יודע שקמרון הייתה בהלם כשהיא ראתה את זה, היא בטח חשבה שאני מנסה להתחיל עם החבר שלה". איזה מתוקים!!!!

שמעתי על זה!!

חברה שלי סיפרה לי והיא התחילה לצחוק על ג'סטוש ולהגיד שהוא הומו
הוא לא !! הוא מושלם!!! מה לעשות שהבן אדם רגיש?? איזה בונבון! אבל בראסמי למה הוא החזיק ידיים עם בן?:-*

למעלה