חחח... קטע

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
חחח... קטע

פעם החתימה שלי הייתה רק מה שאחרי ה- ~~~~~~~~~~~~~~~~~ והייתי כותב לבד בסוף כל הודעה "אורי" היום החלטתי שאני גם ככה כותב את השם שלי בסוף כל הודעה, אז אני אוסיף את זה לחתימה ואעשה לעצמי חיים יותר קלים. רק שזה שינה גם את כל ההודעות הקודמות שלי ועכשיו בכל ההודעות יש ישנות כתוב פעמיים בסוף כל הודעה "אורי"

גם לי היה אותו דבר:)

עד שהחלטתי להוריד את השם שלי "
רוח של תשוקה
..." ועכשיו רק לפעמים אני מוסיפה את זה בסוף... הציטוט שלך הוא ממועדון קרב לא? סרט עעעעעעננננננק.

naps

New member
כן ולא

כן- מועדון קרב סרט ענק. לא- זה לא משם... זה מסרט ענק אחר. trainspotting.

אההה.... + שאלה לכולם |כוכב|

פשוט מזכיר לי משהו מהסרט.... |כוכב|השאלה: אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אבל יש לי שאלה. מה דעתכם שנלך לתפוז משוב ונשאל אותם למה אין לפורום שלנו עדיין קישור נכבד ומקום מיוחד ברשימת הפורומים? ועוד במיוחד שעכשיו הפורום מתחיל לשגשג ולפרוח
|
אז יש סיבה מוצדקת לשים אותו יחד עם כל הפורומים. (מנהלים... תענו גם אתם...) יש טעם ללכת ולבקש? אני שואלת את זה, כי אם אני אבקש אני מקווה שיהיה לי גיבוי גם מכם...

קולאז

New member
אני מצטרפת אלייך רוח...

אני איתך במאבקך. דרך אגב חברי פורום יקרים (ואורחים השוקלים להצתרף...) האם שמתם לב לשני דברים: לפורום יש עתה 4 עמודים!!! שמתם לב שכבר ימים רבים לא שמענו בכלל ממנהל הפורום. האם הוא צופה בסתר או אולי הוא התייאש, קבור תחת עומס הבגרויות (אם הוא עושה כאלה?) בכל מקרה אנחנו מחזיקים את הפורום לבד, אתם אלה שגרמתם לו להצליח ואין עלינו שום פיקוח (אפשר להתחיל להשתולל).

למעלה