חחח שאלה (או משחק)

חחח שאלה (או משחק)

סתם עברה בראשי אתמול השאלה הזאת (בלי קשר ליהודית), חח אז החלטתי לעשות סקר קטן. אם הייתם צריכים לביים וידאוקליפ לשיר של יודית, בכיכובה כמובן.. באיזה שיר הייתם בוחרים ואיך זה היה נראה? זה יכול להיות מצחיק.

איפה כולם נעלמו?

איך הפורום מת ככה 24 שעות?! חוצפה! טוב, בכל מקרה, אני הייתי בוחרת ב"עד קצה המסלול" ועושה אותו קליפ בסגנון אייטיז כזה... אבל ממש אייטיז, אתם יודעים. יהודית בקלוז אפ כזה, וברקע שלה יש רקע לא מציאותי, כל מיני אש בלה בלה בלה ותמרות עשן (אנאערף איך כותבים את זה) ואפילו איזה מטוס ממריא ברקע או משהו. קליפ VH1 בטירוף! (ולא, אין שום דבר רע בVH1, ומי שחושב שכן, שישתוק) וזהו, לאן נעלמתם לעזאזל? תחזרו מיד!!! אני קוראת אתכם לסדר!

hilali1

New member
זה יכול להיות טוב.. רגע שאלה-

לגבי געגוע לא זכרת אבל בכלל - לאיזהשירים של יהודית יש קליפים

הקליפים היחידים שאני יודעת עליהם

זה "בך לא נוגע" מגעגוע, ובכללי אני יודעת שיש ל"איזו מין ילדה" ו"באה מאהבה". שמעתי שגם ל"את עושה אותי אמא" יש קליפ. וד"א - חוץ מ"איזו מין ילדה", אף אחד מהקליפים לא ראיתי... אה, ואם את מחשיבה את ההופעה בעמ"י, אז גם ל"צא מזה" יש קליפ.

YA2007

New member
יש גם את...

"רחבת הריקודים"- קליפ מסיבוב ההופעות ב-1987 ששילב צילומים מקיסריה ומהסינרמה, יש גם קליפ של "געגוע" מהתוכנית "פרפר לילה" עם טל ברמן וקליפים מתוך הקונצרט עם הפילהרמונית ב-2000, ש"סוף לסיפור" מתוכו משודר דווקא די הרבה במוסיקה 24. לדעתי היא צריכה לצלם בשנה הבאה קליפ חדש במלאת 20 שנה ליציאת השיר והאלבום "באה מאהבה", קליפ של העיבוד החדש והמעולה מתוך המופע הנוכחי...

YA2007

New member
מערוץ מוסיקה 24../images/Emo44.gif

יהודית הגישה שם בשנה שעברה תוכנית בשם "אני והשיר" ובה שודרו כל הקליפים האלה. אחת התוכנית הטובות...

למעלה