חחים גוזלי נגד ריקו רודריגז[ו]

mordi glam

New member
חחים גוזלי נגד ריקו רודריגז[ו]

בשיחה שהייתי לי היום עם חיים מארה''ב נמסר שהיה קרב מאוד טוב חיים נתן פאייט טוב ואפילו הצליח להיכנס פעם אחת לבריח רגל ריקו הוא מתחרה קבוע בUFC ןבאבו דאבי הוא ניצח הרבה לוחמים מאוד מוכרים כמינוטאורו[נוגיירה] חיים החזיק קרב של שמונה וחצי דקות ולבסוף הפסיד בחניקה יש לציין שהפרש המשקלים הוא 20 ק''ג לטובת ריקו בכל אמות מידה חיים עשה את הבלתי יאומן בתחרות הנ''ל שתבינו שלפינה של ריקו הוזעקו טיטו אורטיז ואחרים ליעץ לו בקרב חיים יקבל כנראה חוזה בקרוב עם אחד האמרגנים הגדולים בתחום הMMA ויהפוך לישראלי הראשון שישתתף בזירה בין לאומית הוס

וואו!

קרב של 8.5 דקות מול מישהו ששוקל 20 ק"ג יותר ממך ובעל ניסיון כה רב... תשמע, באמת מדובר בבלתי יאומן. הלוואי שילך לו טוב בעניין החוזה ושיצליח!!! אגב, למה הוא לא התחרה בקטגוריה של עד 100 ק"ג אלא בקטגוריה של מעל 100 ק"ג? אוס, רן.

AmitNHB

New member
כל הכבוד ומצטרף לשאלה של רן.

האם חיים לא היה אמור להשתתף בקטגוריית המשקל של עד 99 ק"ג, שכן זהו משקלו ?

toy s0ldier

New member
אחד הגדולים אין מה להגיד

פשוט בן אדם עצום מקווה בשבילו שכבר יפרוץ בענק כמו שהוא מחכה אממ אני לא יודע תגיל שלו אבל 30 ומשהו אני יודע 34 לא? מישהו יודע?

כל הכבוד ממועדון מולטיפייט בא"ת

אני רוצה למסור לחיים גוזלי כל הכבוד על ההופעה המכובדת בתחרות היוקרתית בעולם ב- submission wrestling בשם חיים פאר וחברי קבוצת הג'ו-ג'יטסו מולטיפייט באוניברסיטת ת"א. למרות הפרשי המשקל והניסיון המשמעותיים הצליח חיים גוזלי לתת קרב יפה ואף איים על יריבו בהכנעות. אנו מאחלים לחיים בהצלחה בהמשך הדרך, ושבשנה הבאה יצליח אף יותר. אוס.

razcoren666

New member
כל הכבוד לחיים!!!

אני גם מאוד שמחתי לשמוע, שאת ריקו רודריגז ניצח בסופו של דבר יריב ששוקל פחות מ80 ק"ג... בכל מקרה חיים הסב כבוד רב לישראל.

garey

New member
לחיים גוזלי ברכות על הלחימה בהצלחה

והשגיות תמיד ג'רי מזרחי

ננדין

New member
אין זירה יש משטח גדול

חלק מהעניין זה לשמור את הקרב כהיאבקות חופשית נטו ולא רצו שיווצר מצב שיריב "נמעך" עלהחבלים או נחנק מהחבלים...

G O Z A L I

New member
תודה לכולם

תודה לכולם על התמיכה היה קשה אבל לא רחוק עוד קצת נוכל להיות על המפה העולמית ריקו היה 130 קילו אני ביום השקילה 99 קילו אבל היה קרב צמוד ויום שבת אני מתחרה ב PAN AMERICAN עוד תחרות חזקה אני מצרף לכם שלוש תמונות מהקרב ושוב תודה לכולם

COGAN BENY

New member
חיים בהצלחה, וכל הכבוד

ממני, מכל TEAM COGAN ירושלים, הליגה המקצוענית לאיגרוף תאילנדי שאתה גם חלק נכבד ממנה ואנו חייבים הרבה לפועלך. תזכור שזו רק ההתחלה שלך

lironmarko

New member
גוזלי חיים שיחקת אותה

יאללה תן בראש בפן אמריקן !!! לירון

ננדין

New member
אתה מביא כבוד גדול לעצמך ולכולנו!!!

שיהיה לך את ההצלחה שבעולם!!!

למעלה