חח אוקיי אני חייבת לחלוק איתכם משהו

חח אוקיי אני חייבת לחלוק איתכם משהו

אוקיי לפני שקונזי עף הייתה לי תחושה שהוא יעוף כי בשורה שלו בסדר של המתמודדים (קישור מצורף) כולן עפו: לינדזי מקיילה וג'סיקה ורק קונסי נשאר.. אחרי זה גם הוא הלך כשאנואר הלך זה השלים את הטור של ג'סיקה וניקו כשאנתוני הלך זה השלים את הטור של קונסי ונדיה ועכשיו אם תשימו לב הטור הבא שצריך להיות מושלם זה הטור שבו נמצא בו!! אני מפחדת שהקללה תמשיך ובו יעוף!! ( חחחחחחחחחח הכל בהומור כמובן אני לא מטורפת) וונזל וקארי באותו טור. אם אחת מהן עפה אז או בו או קארי\וונזל יצטרכו לסגור עוד טור ומי שישאר זה אמריקן איידול!!! חחחחחחחחחחחחח סורי הייתי חייבת לחלוק את ההרגשה איתכם!!!!

../images/Emo58.gifאו שבעצם או שבעצם או שבעצם.

זה או בו כי הטור שלו יהיה מושלם או וונזל כי השורה שלה תהייה מושלמת... זה הכל סימנים חחחחחח!!!!

shavitlavi

New member
נצל"ש- היום בחדשות הבידור של E

נציגות מלאה למשתתפי אמריקן איידול 4 אפילו מריו לופז במהדורה. ש.ח: היום 21:30, 23:25 ומחר 14:25

shavitlavi

New member
רק מראה

עד כמה הבחור נשכח

shalehet

New member
איך אפשר לשכוח. הוא היה צריך להיות

שם היום... בשלישיה

נועה167

New member
לפי התאוריה שלך

וונזל צריכה לעוף לא? אז כל השורה עפו כבר :/

נכון אבל מצד שני..

יש את בו ואז עוד טור הושלם... לפי התיאוריה הזאת קארי בטוחה....

John Doe182

New member
ע.. זה דיי ברור שוונזל תנצח

כי לבו אולי יש כל ייחודי ויפה אבל לא אמריקן איידול כזה וקארי דיי מעפאנה למרות שיש לה קול יפה אבל וונזל תמיד נותנת הופעות פיצוץ לכן נראה לי בכל מקרה זה נראה לי: בו וונזל על המקום הראשון או קארי וונזל.

stiva 32

New member
חחח נו באמת...

וונזל לא תנצח... היא פשוט לא אמריקן איידול...

זה לא זה... פשוט..

וונזל היא בעלת קהל המעריצים הקטן ביותר למרות שאני בטוחה שיהיו הפתעות אבל נצחון כמה שהיא מתוקה היא לא תיקח

למעלה