חח אני רואה שכמה מ...

רוני13

New member
חח אני רואה שכמה מ...

זקני הפורום חזרו וכתבו פה. ברוכים השבים

antreprize

New member
מאיפה אני אמור לדעת למה באתם?

אני בסה"כ רוצה לדעת מה גרם לכם לבוא לפה.

אני וסלוניק?

חזק חזק ונתחזק. עכשיו צריך רק את וינסטון, דוד, רועי וליתיום ויהיה לי תירוץ מדוע לא קבלתי 800 בפסיכו'.

antreprize

New member
ואנחנו גם צריכים להיות שמחים על כך

שעכשיו יש רק 2 אשכולות שהגולם מפראג פתחה, הפעם האחרונה שהיו לה כל כך מעט אשכולות הייתה לפני הרבה זמן.

Continuum

New member
אל תתרגשו יותר מדי

לא נראה לי שמישהו ישאר בפורום הזה אם ימשיך הקטע של "הודעתך נקלטה במערכת, והיא תפורסם אם נרצה".

antreprize

New member
הקטע הזה נחוץ מאוד,

אני מניח שאתה לא יודע מה קרה כשלא היה את הקטע הזה, חבורה של ימנים קיצוניים(אתה יכול לקרוא הודעות שלהם בפורום משוב) השתלטה על הפורום ולא היה אפשרי לנהל פה דיון.

S h a y D u

New member
אהה.. אהה.. אני מבקש לדייק!

זו לא חבורה של "ימנים קיצוניים", זה היה רק שרירי הניאו-נאצי בעל 50 הניקים. והוא לא עשה את זה רק כאן, אלא גם בפורום 'הליכוד', לידיעתך.

antreprize

New member
וגם בפורום פוליטיקה עולמית.

אני מודע לכל השטויות שהוא והחברים האינפנטילים שלו עשו. וד"א, ניאו-נאצים מוגדרים כימנים קיצוניים.

S h a y D u

New member
מיהם החברים שלו?!../images/Emo12.gif

לפי מיטב הבחנתי, לכל פורום שהוא נכנס עד כה, כולם שנאו אותו ואת הצדקת השואה שלו... ואת סטיבן מליק, הדמות הדמיונית שלו.. - מישהו יודע בכלל מי זה?

antreprize

New member
סטיבן מליק

הוא בן אדם ששונא אשכנזים אבל יש לו שם מאוד אשכנזי שגורם לי לחשוב שהוא המצאה. החברים של שרירי זה כל האלה שמגיבים להודעות שלו ושהכינוי שלהם הוא לא "שרירי x".

S h a y D u

New member
אז אתה טוען שבעצם..

החברים של שרירי הם הוא עצמו?...
אגב, השם האמיתי של מי שעומד מאחורי כל הניקים האלה הוא רוני. הוא ידוע בין היתר בניקים: power69, אוגי 2000, שאולין המקורי, אדולף, ועוד כמה עשרות אם לא מאות..

antreprize

New member
ככה זה עובד עם פיצול אישיות, לא?

אישיות אחת לא יודעת על קיומה של אישיות אחרת.

S h a y D u

New member
נכון. אבל הם לא קיבלו מספיק.

מגיע להם סכום גדול יותר לדעתי. נכון לעכשיו, בזכות השגשוג הכלכלי שהביאה מדיניותו הכלכלית של ביבי, כסף זה הדבר האחרון שחסר במדינה הזו. חבל...

S h a y D u

New member
?!

אני מאד תומך במדיניות הכלכלית של ביבי כשר אוצר, אמרתי שהוא רע?! (אני גם מקווה שהוא ימשיך בה לאחר שיהיה ראש ממשלה, בתקווה שהוא יהיה...)

למעלה