חח הפגנה מול הפיצה

Matanhirsch

New member
מזכיר לי מקרה שהיה לי עם פיצה פרגו

לפני כמה ימים הזמנו פיצה וכמה זיוות מפיצה פרגו. הגיעה פיצה אחת פחות, ויצא ששילמנו לשליח בטעות 40-50 שקל טיפ במקום לשלם על הפיצה שלא הגיעה!! התקשרנו לברר ואמרו שזאת הייתה טעות והשליח יחזיר לנו את ה20 שקל.. לא הייתה לנו בעיה עם זה, אבל הם אמרו, אז חיכינו. חיכינו עד 2 בלילה, התקשרנו: "השליח בדרך". ב3 התקשרנו: "הוא כבר היה צריך להיות אצלכם"... וב4 כבר היה סגור.. הם כאלה חוצפנים!! לא אכפת לי מה20 שקל האלה, אבל העיקרון שהם חוצפנים ולא מחזירים את הכסף כמו שהם הבטיחו..זה מעצבן..

mary17

New member
גם לי היה קטע איתם

הזמנו פיצה, אמרנו להם לבטל ולעשות הזמנה חדשה אמרו לנו שזה בדרך אחרי שעה התקשרנו ואמרו שזה עדיין בדרך 45 דקות אחרי התקשרנו שוב ואמרו לנו שהרי ביקשנו לבטל אז לא שלחו לנו פיצה לבסוף הם הגיעו (עם פיצה קרה ושעתיים וחצי אחרי שהזמנו)

אבל אלה מקרים בודדים

anyway טו פור וואן באמת יקרנים רצח. לאחר ההפגנה שהתפרסמה בעיר הם בטוח לא יכסו את ההוצאות שלהם. איזה מטומטם קונה 2 פיצות ב-14 ש"ח כאשר 50 מטר משם מוכרים 8 ב-20 ש"ח

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאם כבר פיצה 1+1

אז פרגו.... (זה בהרצל נכון? לפני שאני יוצאת חצילה...)

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif

וזו אחלה פיצה... ואאאייי איך בא לי עכשיו פיצההההה

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifעכשיו אני באמת רעבה

אני אלך לקחת איזו בננה או משהו כזה.... נמ נמ נמ נמ..

עבדתי שם כשלושה חודשים...חובה לקרוא

הפיצריה הזאת, היא אולי המקום המאכיל ציבור הכי מגעיל ומזעזע שראיתי בכל חיי. העובדים שם הם בד"כ בגילאי 15-20.. עובדי פנים כשהשליחים יותר מבוגרים העובדים שם מתעסקים באוכל בתת תנאים, ללא מזגן ובחום שואתי, מזכיר במקצת את הגהנום. מהשניה הראשונה שנכנסים לסניף הזיעה מתחילה לטפטף.. ואל תחשבו שהפיצה לא נמהלת בזיעה. בעעע... המקום שורץ ג'וקים ואינו סטרילי במיוחד. הגבינה סינטטית והבצק על הפנים.. המחירים לא שווים את זה ויש היום היצע יותר שווה קיצר אל תקנו שם ומה שאמרו לגבי המשכורות, הכל נכון. הבעלים דני, משלם "שחור", לא מחלק תלושי משכורת לא מוריד לביטוח לאומי הורדות ודמי הבראה ולא משלם לפי רצפת השכר באותם גילאים שלא לדבר על שבת שמקבלים 20 ש"ח במקום כ 27 ... אני קורא לכל מי שרוצה להתאגד ולהגיש תביעות בבין הדין האזורי לעבודה. יניב - 0526134099 אתם יכולים לשלוח גם סמס..

למעלה