חח הפעם הראשונה שלי

חח הפעם הראשונה שלי

טוב כולם פה מנוסים.. ואני אתמול פעם ראשונה עישנתי נרגילה.. (בת 16..) סתם 3 שאכטות אבל עדיין שרף לי ת'גרון והשתעלתי כמו לא דעת מה חחחחח... (ידידים שלי אמרו לי שזה שרף לי בגרון בגלל משו בנרגילה שזה היה כבר הסוף של הגחל משו.. לא ממש הבנתי ת'מושגים האלה של הנרגילה חחח) קיצר סתם רציתי לדעת אם נרגילה מזיקה מאוד, אם בכלל, ואם היא ממכרת.. (פיזית או נפשית/פסיכולוגית)

forestdevil

New member
בטח ממכרת!

אני התחלתי בצבא, ומאז לפחות פעם בחצי שנה אני מעשן! לא יכול להפסיק. (נו בחייך....)

lizard

New member
כמו כל דבר אחר בחיים, אם מגזימים

זה ממכר. ואני מכור במלה מובן המלה

דניאל34

New member
שלום לליזרד מנהל הפורום

צרלי אבל אתה מוסר אינפורמציה לא נכונה אתה כותב לבחורה שכמו כל דבר שימוש מופרז ממכר שימוש בנרגילה הוא ממכר מאוד כמו סיגריות, נכון שכמות הניקוטין בנרגילה היא פחותה , אבל ההתמכרות היא כמו בעישון. אין לי בעיה עם מעשנים של נרגילות, אבל כל מי שמישתמש צריך לדעת את הסכנות , בדיוק כמו בעישון סיגריות.

לא נראה לי,

אני אישית מעשן נרגילה כבר 3-4 שנים בהפסקות. היו תקופות שעישנתי במשך כמה חודשים לפחות פעם ביום, ואח"כ כמה חודשים לא עישנתי בכלל ולא הרגשתי בחיסרון הנרגילה, אלא אם כן הייתי מאוווד משועמם... אז איך זה שלא התמכרתי? מענין.

Eyedan

New member
ממכר זה לא...

לפעמימ אפילו נמאס לעשנ נרגילה לאיזו תקופה.. מניסיונ של שנימ..

דניאל34

New member
מי שנותן מהניסיון שלו....

זה שטויות יש סטטיסטיקה, וזה מה שקובע. כמו כל החכמולוגים שטוענים שהם מכירים זקן בן 100 שמעשן שתי קופסאות סיגריות ביום והוא בריא, ולכן סיגריות זה מה זה בריא.

למעלה