יש את הכושית של פירגה שהיא מעולה ופרווה../images/Emo13.gif
נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה. שומרים בחוץ ולא במקרר. מקור:פירגה שמים בקערה: 1 כוס קקאו גדושה מאד 4 כוסות קמח רגיל 2\\1 1 שקיות אבקת אפיה 2\\1 2 כוסות סוכר 5 ביצים טרופות במזלג 4\\1 1 כוסות שמן קנולה 2\\1 2 כוסות מים פושרים למגע יד לערבב היטב בכף לשמן את התבנית ולאפות 35 דקות בחום 175. ציפוי: שמנת מתוקה מחוממת עד לסף רתיחה 100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד - מערבבים יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט.