חח מושיקו מצחיק

deja vu 23

New member
חח מושיקו מצחיק

בן 47, איש עסקים, שמתנהג כמו ילד בן 27. קצת פתטי.

rebecca121

New member
למה אתה חושב ככה?

אני לפחות התרשמתי שהוא ממש עוזר אצל סבנה הוא זה שפרק הראשון מצא את המים ואת התיבה והוא זה שהדליק את האש. ואיפה ראית שהוא התנהג כמו ילד?

זה ממכר

New member
ולא נשכח שבמשימה האחרונה זה בזכותו בעיקר

ויש לו אופי של מנהיג וכולם קשובים לו למרות שהוא לא תחמן קטן ולא מנסה להסיט אנשים אחד נגד השני הוא חכם

borogon

New member
פתטי? אכן?

בעלים של מספר חברות שחלקן רווחיות (חלקן בישראל, יפן ובארה"ב). בשנת 2001 גייס כ-300 מליון דולר לטובת פעילויות עסקיות שלו. בעל חגורה שחורה בג'ודו שאותה השיג בתוך 3 שנים כהחלטה. בעל גוף של מפק"צ בשייטת 13. לב טוב (ראו מקרה טינה). ומה לכבודו יש לומר עכשיו?

זה ממכר

New member
מה יש להגיד עליו? שהוא מעט תמים אולי?

עצם זה שהוא לא מדבר עם שאר חברי השבט בקשר להדחות וכד' זה לא תורם הרבה בשבילו

LiRs Lullaby

New member
דוגרי, אני לא מבינה איך איש עסקים מצליח

לא מצליח לראות איך הקבוצות מתחלקות ואיך הוא עומד בתוך הקבוצה שלא כדאי להסתכסך איתה. לעזור לטינה לא עזר לו, ובכלל לא היה ברור לי מאיפה הוא מביא את ה"אם אני אצטרך אני אשלם על זה." הוא יודע שאי המתים עמוס באנשים ש"שילמו על זה"?

rebecca121

New member
ואת רוצה להגיד שהוא לא בחר בהחלטה טובה?

הרי הקבוצה שינתה את דעתה ובחרה להדיח את יואב! ומה זה עשה לסבאנה ראינו בפרק האחרון!! אני חושבת שההדחה של יואב עשתה רק טוב לסבאנה..הוא כול כך טיפש שהיה בטוח מבלבל אותם ביער, כול כך גבוה וגדול שהיה בטוח רק מעכב אותם במשימת הפרס. וטינה עזרה להם במשקל שלה ...והיא גם עוזרת במחנה. מושיקו לקח סיכון אבל סיכון שעשה רק טוב לקבוצה.

LiRs Lullaby

New member
מושיק לקח את הסיכון, אבל איכשהו,

לא נראה לי שהוא הגיע עד כדי כך רחוק במחשבות שלו על התועלת לשבט. את לא באמת טוענתת שהוא ניחש שבעוד יומיים הולך להיות להם אתגר שבו הם יצטרכו מישהו רזה כדי להחזיק על אלונקה, נכון? הוא בסך הכל עשה את זה כי הוא חשב שהוא ב"קבוצת הזקנים" והוא התחשב בה, שזה דבר יפה אבל זה בטח לא יתרום להישרדות שלו. וחוץ מזה, הקבוצה שינתה את ההחלטה להדיח את יואב במקום את טינה לא בגלל שמושיק עזר לה, אלא בגלל שיואב גרם לזה בעצמו; הוא דיבר עם עידן על להדיח את ליה, שזו החלטה לא קשורה לכלום, מה שגרם לעידן לחשוד בו שהוא סתם מסכסך ומזיק לקבוצה, והוא, לטענתו "שתל את האקדח בקבוצה וגרם לורה ללחוץ על ההדק". וואי, איזו טלנובלה!

למעלה