חח עזרה עוד פעםם.. (לאחרונה אני מאוד פעילה פה

מאיוש911

New member
חח עזרה עוד פעםם.. (לאחרונה אני מאוד פעילה פה

מושמושים למרוץ לפיד עצמו או להכנת החניכים לפני... רעיונות מישהו?

L I L O C H

New member
...

אפשר לעשות לפיד מסול[או מבריסטול...] לכל אחד ולרשום משהו... אפשר לעשות כמו סופגניה ולרשום על זה משהו כמו: שיהיה לך בוקר מתוק כמו סופגנייה". אפשר לעשות נר/חנוכיה לילה ואז למרות שחושך בחוץ, עדיין יש את האור של החנוכיה/נר.... וזה מה שעולה לי כרגע שקשור לחנוכה ומרוץ לפיד...

יש לי המון...

קשה לתת באוויר. מה הכיוון? לבוקר? צהריים? אוכל? כמה חניכים? איזה חומרים יש לך? בנתיים, נסי להציץ בטאגליינס. ^^

מושמושים.

לבוקר- התחלת הטיול
"שיהיה לנו טיול מווווושלם" (ציור של פרה).
שיהיה טיול מדליק. (גפרור והפס שמדליקים איתו). -אפשר גם נר, וזה מתאים למירוץ לפיד.
שיהיה טיול פיצוץ. (זיקוק).
שיר כלשהו של בוקר טוב, לצייר שמש.. אפשר לעשות עננים מצמר גפן.
שוקו שוק- שיהיה בוקר שוק. ^^
מושמושים לפני האוכל
לקחת דף ולכתוב עליו ב|תה|אבון. כש-|תה|- זה תיון של תה!!!!
יוצא חמוד לאללה.
לחניכים גדולים- לקחת סכין חד פעמי- ולכתוב- לא מתעסקים עם ילד/ה רעב/ה.
שרשראות ממזלג/סכין/כפית... זה סתם חמוד.
טרופיות- סתם כי זה מושי. מממ.. בכללי למירוץ לפיד וחנוכה:
אם זה חניכים חדשים, לכתוב "היום תקבלו את הסיכה הראשונה שלכם"..
כל דבר שאפשר לחבר לעניבה בעזרת סיכה/אטב- לכתוב: "מירוץ הלפיד ה- 63, תנועה מצילה חיים...סניף XXX"..
נר- שתמיד יאיר לכם את הדרך.. או לכתוב משהו על אור, אולי איזה שיר.
סופגנייה!!! או ציור של סופגנייה... ואפשר להביא את הריבות הקטנות שמחלקים בבתי מלון ובמסעדות- ולכתוב על זה שיהיה טיול מתוק. (אעע רעיון חמוד. חשבתי עכשיו.
)
משהו שקשור לזהירות בדרכים- אולי מעבר חצייה או רמזור- סניף XXX עובר רק בירוק. (אפשר להביא ארטיק רמזור).
עוד משהו לתחילת הטיול שמתאים- לצייר רמזור.. ולכתוב "אדום.... היכונו, צהוב- מוכנים, ירוק- צאאא... מירוץ הלפיד ה-63.. יוצא לדרך.. בלה בלה תנועה מצילה חיים. ^^"
מטבעות שוקולד- שיהיה טיול מתוק/בתאבון/לסיים את הטיול בכיף... לא דעת מה. :] רעיונות נוספים: יש כאן. וגם פה. ובקישור הזה. אם יש לך רעיונות נוספים נשמח לעזור לך לפתח אותם.. וכמובן לשמוע עליהם גם.

yaelula94

New member
....

עלה לי היום רעיון למושמוש בכללי לטיולים לא קשור למירוץ.. להכין סוללה מסול או משו כזה ולכתוב על זה אנרגיה לכל היום משהו כזה...

למעלה