חח קראתם את הריאיון עם ויקה ב7 לילות?

deja vu 23

New member
חח קראתם את הריאיון עם ויקה ב7 לילות?

תכלס היא סיכמה שלא היה שום רומן בינה לבין דן, רק ידידים טובים (לא היה ביניהם קליק ליותר מזה), היא דווקא הייתה מעוניינת לפתח משהו עם מושיק ליפץ (קטע עם מבוגרים..), היא אמרה שהיא בעצמה שונאת את הקול שלה ומתכננת ללמוד פיתוח קול ודיקציה כדי לשנות אותו, והיא והחברות שלה צוחקות על התחת של מרינה. קיצר הריאיון לא צייר אותה בכזאת הילה לבנה, היא מוצגת כעוד יותר חלולה ושיטחית.

בדיוק, והיא לומדת גם משפטים אאל"ט.

ועומדת לסיים תואר ראשון. [זה נאמר בראיון הייתה ב'ערב טוב עם גיא פינס']

כספרי

New member
ויקה לא הדוגמנית היחידה בהישרדות, למרות ש

ככה הציגו את זה. אצל גיא פינס היא אמרה שהייתה מאוד מופתעת אחרי הצילומים לראות שהיא היחידה שקיבלה את התואר "דומנית", ולכל שאר הדוגמנים/דוגמניות בהישרדות הצמידו תארים אחרים על סמך עיסוקים אחרים שלהם, כמו מאמן קרטה, עו"ד, אדריכלית וכו'. ולי יש סברה שמישהי מהן תקבל http://www.hisardut.blogspot.com בפרק הקודם עשו עבודה טובה.

LiRs Lullaby

New member
למה חלולה ושטחית?

אהבתי את זה שהמראיין לא ניסה להתחנף אליה יותר מדי ולהציג רק צד אחד באישיות שלה..... כמו שמנפחים בד"כ כל מיני וונאבי סלבס. היא נשמעה כמו מישהי שעוד לא ממש למדה איך לדבר מול התקשורת ובגלל זה היא לא עושה חשבון למה שהיא מוציאה מהפה ועל מי... כמו הרבה סלבריטיז מלוקקים אחרים שמנסים לשמור על דיפלומטיות מוגזמת. המודעות העצמית שלה לקול המאנפף, זה שהיא לא רוצה להיות עו"ד בעתיד (תכלס, היא לא מספיק מרפקנית בשביל זה), ואיך שהיא צוחקת על התחת של מרינה...... היא יצאה אמיתית לגמרי. הדבר היחיד שלא אהבתי בראיון היה הגילוי על זה שהיא הייתה בולימית. למרות האומץ, זה נשמע כמו דבר אישי מדי לספר...... תשמרי דברים גם לעצמך, את לא חייבת לספר על כל הקשיים שלך בראיון אחד, יהיה לעולם זמן להתוודע אלייך....

איפה אפשר לקרוא את הראיון?

אני ממש רוצה לקרוא אותו. "קיצר הריאיון לא צייר אותה בכזאת הילה לבנה, היא מוצגת כעוד יותר חלולה ושיטחית" סבבה, יש מצב. אבל אתה יודע כמה פעמים מראיינים הציגו את הסלבז באור רע, וללא צדק בכלל? ועוד משהו - אחרי שמרינה העבירה ביקורת בתוכנית על כל דבר שזז, אני מאמין שלכל מתמודד מותר להעביר ביקורת עליה. עין תחת עין איך שאומרים.

LiRs Lullaby

New member
בידיעות אחרונות...

אבל שמתי בשרשור הכתבות קישור לקטע מהראיון...... אתה מוזמן לחפש אותו כי לי אין כח.
ואני לא חושבת שהיא יצאה כל כך רע בכתבה.

למעלה