חח רגע מי זה טרי פראצ'ט בכלל? מה הקטע שלו?
ו ויימס New member 8/4/04 #2 מה אתה לא יודע? זה מאמן נבחרת ישראל בכדורגל לשנים 1977-1983. ...עוד משהו?
J jammit New member 8/4/04 #5 מה?! ../images/Emo2.gif ממה שהבנתי מכם טרי זו אישה, והיא בכלל זמרת שביצעה גרסאות כיסוי לשירים של guns n roses...
מה?! ../images/Emo2.gif ממה שהבנתי מכם טרי זו אישה, והיא בכלל זמרת שביצעה גרסאות כיסוי לשירים של guns n roses...
L limilu New member 8/4/04 #6 לא, טיפשים! טרי פראצ'ט זה בכלל התרגום של השם של דנה אינטרנשיונל לאנגלית!
ה הכתם הכתום New member 8/4/04 #7 טרי זה לא בעליה של תכנית בישול פופולרית בערוץ הלווין המאוריטני? נו, זה שמתמחה בבישולים מהמטבח הטג'יקיסטני המסורתי?
טרי זה לא בעליה של תכנית בישול פופולרית בערוץ הלווין המאוריטני? נו, זה שמתמחה בבישולים מהמטבח הטג'יקיסטני המסורתי?
D DviRincewind New member 9/4/04 #10 אל תדברו שטויות... טרי פראצ'ט הוא בכלל מנהיג המרד של השחורים בארצות הברית במלחמת האזרחים...
מ מ א ג ר ט New member 10/4/04 #11 אתם בטוחים שזה לא אח של נינט טייב שהתנגד להתמסחרות של אחותו, ירד לקנדה ושינה את שמו? אני עוזבת את הפורום!!! *מעריצה בהכחשה*
אתם בטוחים שזה לא אח של נינט טייב שהתנגד להתמסחרות של אחותו, ירד לקנדה ושינה את שמו? אני עוזבת את הפורום!!! *מעריצה בהכחשה*
J jammit New member 10/4/04 #12 אתם לא חושבים שאנחנו קצת גולשים? <מנסה לחקות את העליזות הבלתי נסבלת של האהבלה שאומרת את זה>
ב בלונדיני בנשמתי New member 17/4/04 #14 לא נכון.../images/Emo159.gif|אאומר||מרי| אני שיר בתפקיד. אל תגלי.