חח רישיון נהג מהצפון נפסל בגלל סרטון בפייסבוק

קרבינוש

New member
חח רישיון נהג מהצפון נפסל בגלל סרטון בפייסבוק

תושב עכו העלה לחשבון הפייסבוק שלו סרטון בו הוא נצפה נוהג במהירות של 260 קמ"ש בכביש החוף. בהסתמך על קטע הווידאו, פסק ביהמ"ש על שלילת רישיונו עד סוף ההליכים המשפטיים היחידה המרכזית של אגף התנועה ערכה חקירה בנושא עם קבלת הסרטון לידיה, במסגרתה נחקרו כלל המעורבים, לרבות הנהג שתחילה הסתתר, והסגיר עצמו לאחר שהוכרז כעבריין נמלט. כתב האישום גובש והוגש לבית המשפט על ידי עורכת הדין, פקד שגית שועלי, ועורך הדין רפ"ק בני סמו, אשר ביקשו את פסילת הרישיון עד תום ההליכים בשל מסוכנותו הרבה של הנהג, בהתאם לממצאים בתיק החקירה . http://news.walla.co.il/?w=/1/1789657&m=1&mid=108632

שלום30

New member
כתב לשוטר "בן זונה" בפייסבוק - ונעצר

הפייסבוק הזה גובה קורבנות על בסיס יומי... חייל בן 21 מבת-ים רגז על שוטר בשל דו"ח שנתן לחברו על רעש, והחליט לסגור עמו חשבון בפייסבוק. הוא מצא את עמוד הפרופיל שלו וקילל יואב זיתון פורסם: 07.02.11, 15:14 הכתובת היתה על ה-wall: לב פוסוחוב, חייל בן 21 מבת-ים, נעצר אמש (יום א') בחשד שאיים על שוטר סיור ממרחב איילון בפייסבוק וקילל אותו. "בן זונה", כתב החייל, בין היתר, בעמוד שלו על השוטר. כל זה קרה לאחר שחברו של החייל קיבל דו"ח בשל תלונות של השכנים על רעש. בית המשפט שחרר אותו למעצר בית בן שלושה ימים. שוטר הסיור גילה את הקללות באיחור של כמה שעות. לאחר שבתיבת ההודעות שלו בפייסבוק שלל איומים וקללות, מצא השוטר את עמוד הפייסבוק של פוסוחוב והבין שהחליט לנקום בו על הדו"ח שרשם לחברו. הוא דיווח על כך לממונים עליו במרחב וסיפר כי החייל גילה את שמו בעקבות התג שלבש על מדיו.

הפייסבוק משגע את כולם

לא חסרים סיפורים שקרו בגלל השימוש בפייסבוק ובכלל זה לא מומלץ לילדות ומתבגרות

אני לא מקללת את השוטרים בפייסבוק, ואתה?../images/Emo268.gif

לכל אחד יש סכין בבית ויש מי שידקור איתו את השכן ויש מי שיחתוך איתו עגבניה

נראה לך?

ממש לא ? תרדי למטה עוד עוד עוד עוד אם יש לך פייסוק איך זה שאין לי אותך?

אין לי פייסוק

מה זה בבכלל פייסוק ? לא מכירה
זו תוכנה חדשה
?
ולמה בכלל שיהיה לך אותי
אני לא למכירה ולא להשכרה
פ פ ללל

למעלה