חח שידרו את הדג נחש היום בויוה

טיפקסית

New member
חח שידרו את הדג נחש היום בויוה

בעודי מזפזפת בטלוויזיה בשעה רבע לשתיים נתקלו עיניי באלוהים שלי מהבמה המרכזית בביצוע של הדג משודר לו בערוץ ויוה אני לתומי חשבתי לעצמי וואט דה *** ומיותר לציין שזה היה הזוי למדי אגב היה אתמול בערוץ 10 הופעה ישנה של חיים אוליאל שאנן המלך התארח ב"תני לו ללכת" ובשיר "את הולכת לבד עכשיו" ונתן שם בית לא מהעולם הזה "גם אני שלך? ז** אני שלך"

הוד11

New member
היתה הופעה נהדרת אתמול

אבל לצערי לא ראיתי את כולה את הביצוע לתני לא ללכת ראיתי והיה אחלה

אני ראיתי רק שיר אחד

אלוהים שלי אחלה שיר ולדעתי הוא בכלל לא הזוי. מעניין אותי למי הוא שר את השיר תני לו ללכת,,,,,,, ולדעתי היא כבר נתנה לו ללכת חחחחחחחחחחחחח

טיפקסית

New member
בהחלט הופעה נהדרת

בערך כמו ההופעה שהייתי בה בפסטיבל בשקל בעכו [שאגב באותו פסטיבל זכיתי גם לשמוע את כל הבאלאנס] חיים זמר נהדר,והטקסטים שלו מדהימים. הביצוע לשיר "איש וכינור" היה פנטסטי,כנ"ל ללה ייזיד אקטר. תהיתי באיזה מועדון זה התקיים כי זה קצת הזכיר לי את הזאפה בתל אביב אבל לא נראה לי שזה היה שם. בכל מקרה ההופעה של חיים פנטסטית,ורצוי להגיע אליה ולראות אותה ממש בלייב. ושאנן-
כהרגלו,התחבר לחיים בצורה מדהימה,ככה זה ששני יוצרים נבדרים נפגשים על במה אחת.

WTF

איך לעזאזל הדג הגיעו לויוה??? טוב נו כנראה שסוד ההצלחה זה טקסט שלא מרגיז אף אחד, לחן מתקתק שיווק בדיוק לחג

חחחחחחחחחח

אתה רואה בסוף כל החיים זה איזה טלנובלה חחחחחח
ודרך אגב אני הייתי בפסטיבל בשקל, הייתה שם איזה בחורה שעשתה באמת הופעה בשקל חחחחחחחחח

טיפקסית

New member
גמני הייתי בפסטיבל בשקל בעכו

שהופיעו שם ד"א funset שלמי שלא יודע בהרכב הזה משתתפים משה אסרף [מתופף] וגיא מר [הסאונדמן של ההרכב] וחיים אוליאל נתן שם הופעה סופניייית,אגב הוא אפילו עשה שיר שביקשתי ממנו במיוחד שיעשה אז כשהוא שר אותו הוא הסתכל עליי. והכי קטעים שני הדואטים שהוא עשה עם שאנן שם,היה סופעולם שמאלה,מי שלא בא-הפסיד. אהה ודודוש קלמס היה מלך כשהוא הצטלם איתי. וואי והכי קורע שלי ולחברה שלי נתנו לדבר עם לירון תאני המנחה של האירוע וקראו לו במיוחד שיבוא לדבר איתנו כי צרחנו כמו איזה שתי פנאטיות,אז הוא בא. הבחור-עשששששששר

אני נורא שמחה שהיה לך כייף!!!../images/Emo140.gif

אין צורך שאומר לך מה עשו בשבילי כי זה יהיה פלצני מדי חחחחחח
טיפקסית קבלי את זה באהבה
פיס לאב לא לשכוח זה סוד העולם

למעלה