חח שלום לכולם :)

me and just me

New member
חח שלום לכולם :)

אני הילה :) בת 17, ביום שלישי אני נוסעת למסע של 8 ימים בפולין... שאלה לי אליכם: כמה כסף אני צריכה לקחת? חשבתי לשאול פה בגלל שלכולם יש ניסיון בעניין... אני ממש שוברת את הראש עם זה.... תודה מראשששש על התשובה

עידוק

New member
אממ...

אנ יאחד מהמגזימים, לקחתי 100$ ועוד 200 ש"ח או משהו כזה, השתמשתי בערך ב100 ש"ח
או אולי זה היה 100$?! בכל אופן, אין לך כ"כ איפה לקנות שם דברים, אז משהו בסביבות ה100$ יהיה טוב.. ולא כדאי כ"F להחליף בדיוטי פרי..זה עולה לך 30 זלוטי רק ההחלפה... עידו

עידוק

New member
נזכרתי!! לקחתי 100$ ו200 יורו...

וכמובן עוד 100 ש"ח בערך לדיוטי... ממש KANTOR (הCHANGE הפולני) הייתי... עידו

Lp Fairy

New member
אמממ

אני לקחתי 400 שקל לדיוטי פרי..(בסוף בקושי ב100 שקל השתמשתי..חח אבל זה לא נשחב כי רציתי לחזור הביתה אז לא ממש הסתובבתי שם והכול..) ואמממ נראה לי שלקחתי גם משו כמו 100$ ו50 יורו... שיהיה לך מסע מוצלח עם הרבה חוויות...

Pukipsey007

New member
יספיקו לכל המשלחת ../images/Emo13.gif

טוב, אולי קצת הגזמתי..
מסע מוצלח

me and just me

New member
אם אני כבר פה...

עוד כמה שאלות: *אם סבא שלי גר בפולין לפני איזה 50 שנה, יש איזשהי דרך שאני יכולה לגלות את הכתובת שהייתה שלו? *אם סבא מצד שני שלי, היה באושוויץ (ששם נבקר במסגרת המסע..) ויש לי פרטים עליו (מספר על הזרוע, שמות אחים/אחיות) אני יכולה איכשהו למצוא שם פרטים עליו? אולי באיזה צריף הוא היה? תודה מראש לעונים...

me and just me

New member
חח וסתם שתדעו..

השם משפחה שלי זה פולסקי חחח זה מגניב בעיני בהקשר המסע :)

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif תשובות

1. פורום שורשים משפחתיים פה בתפוז 2. גם את זה אולי ידעו בפורום שורשים משפחתיים בהצלחה!

מדריך1

New member
מידע

שלום לך ראשית , כדאי שתעזרי במדריך או במדריכה שלך, הם ברצון יעזרו. מעבר לכך, לגבי הסבא שהיה באושויץ, אם אכן יש לך את הפרטים שמסרת כאן, כאשר תבקרו באושויץ, גשי בלווית המדריך לארכיון, הנמא בבנין מס' 24 ושם תמלאו טפסים מתאימים, ואו שיתנו לך את הפרטים במקום או שישלחו זאת בהיתה לשראל, על פי הכתובת שתמסרי, הם מאד אדיבים ומוכנים תמיד לעזור זאת בתנאי שהם פתןחים במדה והם סגורים, ניתן לברר במודיעין או במשרדי המחנה כיצד לפתור את הענין. לגבי הסבא השני , חשוב לדעת באיזו עיר או עיירה התגוררו אחרת לא ניתן למצוא. במידה ויןדעים את העיר , אפשר למצוא בשני אופנים{בעירבון מוגבל}- במשרדי העיריה של אותה עיר או במכון ההיסטורי יהודי- אם התגורר בורשא ואם דווח עליו במכון. המכון נמצא ברח' טולמצקייא. מאחל הרבה הצלחה בהשגת המידע

trigotrigo

New member
100$ יספיקו הרבה יותר

באמת.. זה מה שלקחתי איתי וחזרתי עם יותר מחמישים דולר עודף.. החמישים האלה היו בצד למקרה ביטחון, שאני איתקע בצד השני של פולין ואני אצטרך מונית או משהו כזה..

me and just me

New member
ממ

תודה על התשובות!! סבא שלי היה גר בקרקוב.. יש גם שם משרד כזה?? בכל מקרה, אני אברר עם המדריכים. תודה רבה שוב!!

למעלה