חח.. שמעו קטע שהיה היום.

טל קפלן

New member
חח.. שמעו קטע שהיה היום.

נסעתי לחוף ניצנים, לא בשביל לגלוש עשינו על האש עם המשפחה ואני רואה שלקראת הצהריים עלה גלים של מותן!!!! נשבע לכם מותן וגלים חזקים מאוד!! ממש חזקים בקושי עברתי את השבירה ואני יודע מזה שבירה אני המון בים בגלים של מותן++ הם היו ממש מוזרים... אז הוצאתי מהאוטו את הבוגי המקצועי של חבר שלי ששכח אצלי אותו... הגלשן היה בבית לא חשבתי שיהיה גלים \= אז היה פאנן היה ממש נחמד... חח...

אFרת

New member
איך תמיד רק אתה

מוצא גלים כאלה, איך?!?! כולם חוזרים הבייתה אומרים איזה באסה היה בקושי ברך פתאום טל קפלן! "מה?! היה גל של 45 פיט!! לא ראיתם?!" P:

טל קפלן

New member
מה אתה רומז?

נשבע לכם שהיו גלים ממש גבוהים גם אני התפלאתי... בהתחלה אבא שלי התקשר אליי הם נסעו מוקדם לשמה והוא אמר שיש גלים גבוהים ואני אמרתי לעצמי הוא בטח לא מבין מה הוא אומר... נסעתי לשמה ואז גילית שבאמת יש גלים גבוהים באמת! מי שהוא פה היה אתמול בניצנים? לקראת שעה 4-12 הם היו בשיאם.

Ben Dor

New member
באמת היו גלים של מותן +

אתמול... אומנם הייתי בקשתות...אבל עדיין היה

מאורפ

New member
בן דור

מה את גולשת באשדוד?! אני חשבתי שדודה שלי היא הגולשת היחידה אולי את מכירה אותה מעיין... כמעט בטוח מכירה

מאורפ

New member
חחחחחחח

כן היא בת 16... אנחנו מדברים על אותה המעייין .. תשאלי אותה אם יש לה בן דוד בשם מורדי אם כן אז זאת היא.. ודרך אגב קוראים לי מורדי פשוט זה חשבון של חבר

חחחחחחחחחחחחח איזה כלי מורדי

זה גיאאאאאאא השיכור חחחחח :] בטח שמכירים את מעיין השווה הזאת ;]

מאורפ

New member
אווהווו

גיא השיכור חחחחחחח... מה איתך אחי איך בגאנה?! תעלה תמונות שלך יא כוסון

Ben Dor

New member
שאלתי אותה

היא אמרה שכה...=] יש לך דודה אחת הכוסיות!

למעלה