חח תראו מה מצאתי נראה לכן אמיתי או לא????
A animfanatic New member 2/10/10 #2 ../images/Emo83.gif בדיוק ראיתי את התמונה הזו ../images/Emo6.gif הווו... זה נראה כאילו ג'אק מקנא - איזה מתוק הוא לדעתי התמונה אמיתית, כי ראיתי עוד תמונה דומה לזו XD
../images/Emo83.gif בדיוק ראיתי את התמונה הזו ../images/Emo6.gif הווו... זה נראה כאילו ג'אק מקנא - איזה מתוק הוא לדעתי התמונה אמיתית, כי ראיתי עוד תמונה דומה לזו XD
A animfanatic New member 3/10/10 #18 ../images/Emo83.gif זה עדיין רע ../images/Emo6.gif כאילו, בדרך כלל רואים תמיד את שניהם ביחד - ועכשיו לראות את אלכס עם ריאן ? ועוד כשג'אק בצד עם הפרצוף האומלל הזה שדורש כ"כ חיבוק
../images/Emo83.gif זה עדיין רע ../images/Emo6.gif כאילו, בדרך כלל רואים תמיד את שניהם ביחד - ועכשיו לראות את אלכס עם ריאן ? ועוד כשג'אק בצד עם הפרצוף האומלל הזה שדורש כ"כ חיבוק
D dafnashz New member 4/10/10 #24 ../images/Emo45.gif מסכימה ג'אלכס באמת עדיף אבל זה היה חמוד תחשבו שאם אלכס וג'אק באמת יהיו ביחד איזה חמודים הם יהיו
../images/Emo45.gif מסכימה ג'אלכס באמת עדיף אבל זה היה חמוד תחשבו שאם אלכס וג'אק באמת יהיו ביחד איזה חמודים הם יהיו
S StayAwake New member 4/10/10 #25 מי אמר שהם לא ביחד?../images/Emo6.gif סתם סתם.. זאת רק אני והמוח החולני שלי אני קוראת עליהם יותר מידי סלאשים, המצב שלי לא טוב
מי אמר שהם לא ביחד?../images/Emo6.gif סתם סתם.. זאת רק אני והמוח החולני שלי אני קוראת עליהם יותר מידי סלאשים, המצב שלי לא טוב
D dafnashz New member 4/10/10 #26 ../images/Emo178.gif הצלחת להפחיד אותי לרגע.... יש למישהו מארבעתם חברה?
S StayAwake New member 4/10/10 #27 זה די מסובך../images/Emo6.gif לא בטוחים אם אלכס נפרד מחברה שלו או לא. ג'אק וזאק לפי מה שאני יודעת לבד וריאן חבר של קאסידי מHEY MONDAY
זה די מסובך../images/Emo6.gif לא בטוחים אם אלכס נפרד מחברה שלו או לא. ג'אק וזאק לפי מה שאני יודעת לבד וריאן חבר של קאסידי מHEY MONDAY
A AdiA12 New member 5/10/10 #31 ../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif זה יהיה.... ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif שילוב סקסי במיוחד
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif זה יהיה.... ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif שילוב סקסי במיוחד
S StayAwake New member 2/10/10 #3 זה אמיתי וזה שבר לי את הלב../images/Emo7.gif ג'אלכס פוראבר!! וג'אק רוצה לשבור להם גיטרה על הראש! זה היה כשהם צילמו את האנפלגד של אמטיוי ואחרי זה ג'אק וזאק גם התחילו להיות ככה=ז'אק פויה. ריאלכס זה רע! אני צריכה לשלוט בעצמי
זה אמיתי וזה שבר לי את הלב../images/Emo7.gif ג'אלכס פוראבר!! וג'אק רוצה לשבור להם גיטרה על הראש! זה היה כשהם צילמו את האנפלגד של אמטיוי ואחרי זה ג'אק וזאק גם התחילו להיות ככה=ז'אק פויה. ריאלכס זה רע! אני צריכה לשלוט בעצמי
A animfanatic New member 3/10/10 #6 ../images/Emo83.gif אוי לאאאאאאאא ../images/Emo12.gif זה לא אמור להיות ככה - פשוט לא לא ז'אק ולא ריאלכס, ממש לא. זה פשוט רע אם זה לא ג'אלכס (הסתבכתי כבר עם החיבור של השמות שעשית XD) אז שלא יהיה בכלל !!!
../images/Emo83.gif אוי לאאאאאאאא ../images/Emo12.gif זה לא אמור להיות ככה - פשוט לא לא ז'אק ולא ריאלכס, ממש לא. זה פשוט רע אם זה לא ג'אלכס (הסתבכתי כבר עם החיבור של השמות שעשית XD) אז שלא יהיה בכלל !!!